Peste 300 de persoane s-au imbulzit, iar unele dintre acestea au cazut, la intrarea intr-o piata privata din Craiova care a fost inaugurata sambata, in incercarea de a prinde tichete-cadou de cumparaturi in valoare de 20 de lei, proprietarul spatiului comercial fiind citat la Politia Locala pentru a da explicatii in legatura cu cele intamplate, relateaza News.ro.

Incidentul a avut loc sambata, in jurul orei 11:00, cand organizatorii evenimentului au anuntat ca deschid noua Piata 1 Mai, din vecinatatea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.

Peste 300 de persoane erau in fata spatiului comercial si s-au imbulzit ca sa intre in piata si sa prinda un voucher de cumparaturi in valoare de 20 lei, cativa oameni cazand.

Reprezentantii Politiei Locale Craiova spun ca proprietarul pietei nu a cerut sprijinul fortelor de ordine, "asa cum era normal" si a fost citat pentru a da explicatii in legatura cu cele intamplate.

Potrivit ofertei de la deschiderea pietei, clientii puteau folosi tichetele-cadou in valoare de 20 de lei doar daca achizitionau produse de 50 de lei.