Noi audieri in cazul incendiului din clubul Bamboo au loc miercuri la Politia Capitalei, fiind chemati angajati si clienti, scrie Agerpres, citand reprezentanti ai Politiei Capitalei. Anchetatorii au stat de vorba cu 50 de persoane in perioada 21-23 ianuarie, inclusiv cu patronul si administratorul clubului.

Incendiu club BambooFoto: Facebook - Departamentul pentru Situatii de Urgenta

De asemenea, au fost audiati reprezentantii legali ai societatii comerciale care detine clubul, a precizat Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

In cursul zilei de marti, procurorii si politistii au intocmit documentele, au analizat si au evaluat situatia in cazul incendiului de la clubul Bamboo in functie de datele culese.

Totodata, a fost atasata la dosarul cauzei documentatia transmisa de institutiile publice cu atributii in autorizarea si verificarea activitatii clubului (Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Politia Locala Sector 2, Primaria Sectorului 2), documentatie care este analizata.

Incendiul din noaptea de vineri spre sambata a fost declarat stins luni, la ora 12:30, potrivit ISU Bucuresti.

Clubul a ars in totalitate, cladirea prabusindu-se in cea mai mare parte.

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, declara, luni, la iesirea din sediul Politiei Capitalei, ca focul ar fi pornit dintr-un spatiu care in mod normal era inchis.