Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat pentru Digi24 ca s-au facut mai multe controale in clubul Bamboo, inca din 2009, ultimul avand loc in luna noiembrie anul trecut.Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat pentru Digi24 ca s-au facut mai multe controale in clubul Bamboo, inca din 2009, ultimul avand loc in luna noiembrie anul trecut. Camern Dan a precizat ca exista un termen pana la 30 iunie 2017 in care clubul Bamboo trebuia sa obtina autorizatia de functionare.

Incendiu club Bamboo Foto: Facebook - Departamentul pentru Situatii de Urgenta

"Pot sa va confirm ca s-au facut verificari, s-au facut controale incepand din 2009, de cand avem informatii ca s-a eliberat un aviz de securitate la incendiu, controale care au fost intensificate si dupa evenimentul Colectiv. In prezent sunt acele verificari. Au considerat ca nu le pot face decat specialistii, cei care aplica legea, motiv pentru care noi nu am iesit in spatiu public cu informatii", a declarat ministrul de Interne, potrivit Agerpres.

Carmen Dan spune ca ultimul control a avut loc in luna noiembrie 2016.

Raspunderea pentru modul de functionare a clubului Bamboo apartine exclusiv beneficiarului, potrivit ministrului de Interne.

"Raspunderea pentru functionare este exclusiv a beneficiarului, dar pe lege exista un termen de obtinere a acestei autorizatii, pana la 30 iunie 2017", a mai spus Carmen Dan.