Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a declarat sambata dimineata, la Digi 24, ca Clubul Bamboo nu avea autorizatie de functionare, insa avea un plan de incendiu autorizat de ISU. Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, spune ca nu exista nicio autorizatie emisa de catre primarie pentru Clubul Bamboo, precizand ca administratorii localului au depus dosar pentru emiterea autorizatiei de functionare, dar acesta era incomplet si a fost retras pentru completare.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu avea autorizate de functionare, nu avea autorizatia de construire receptionata", a declarat viceprimarul Sectorului 2, precizand ca nu stia acest lucru si l-a aflat dupa ce s-a interesat.

"Au fost amendati anul trecut pe acest motiv, urmau sa fie amendati din nou si sa li se suspende activitatea. Activitatea nu era acum suspendata, (clubul - n.red.) avea un plan de actiune la incendiu avizat de ISU", a mai declarat viceprimarul, precizand ca proprietarii clbului au depus documentatia la primari "dar incompleta, eram intr-o procedura de cerut acte".

"In luna ianuarie ar fi fost amendati, nu au ajuns inca la ei cei de la control", spune viceprimarul.

Dan Cristian Popescu a adaugat ca, in opinia sa, "clubul a functionat cumva si cu bunavointa autoritatilor din trecut". "Nu cred ca au avut vreodata toate actele in regula", a mai spus el.

UPDATE Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, spune ca nu exista nicio autorizatie emisa de catre primarie pentru Clubul Bamboo, precizand ca administratorii localului au depus dosar pentru emiterea autorizatiei de functionare, dar acesta era incomplet si a fost retras pentru completare, potrivit News.ro.

El a precizat ca clubul avea aviz pentru securitate la incendiu, iar pentru emiterea autorizatiei termenul a fost prorogat pana in iunie 2017.

Edilul a mai spus ca Primaria Sectorului 2 nu a emis niciun fel de autorizatie pentru club.

Intrebat despre autorizatia de functionare pe care trebuie sa o emita administratia locala, Toader a spus ca Clubul Bamboo a depus un dosar pentru obtinerea acestei autorizatii, tnsa documentasia era incompleta, iar dosarul " a fost retras pentru completare".

"Nu, noi nu am emis inca autorizatia de functionare", a adaugat primarul Sectorului 2.