Traficul este blocat, joi dupa-amiaza, in Pasul Tihuta, pe DN17, in judetul Suceava, unde doua TIR-uri s-au ciocnit, soferii autocamioanelor fiind raniti, informeaza News.ro. Amandoua victimele au ramas incarcerate, iar pentru una dintre ele, care este in stare mai grava, a fost solicitata interventia unui elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs joi dupa-amiaza, in Pasul Tihuta, pe DN17 (E58), judetul Suceava.

Doua TIR-uri, unul incarcat cu textile si celalalt cu paleti din lemn, s-au ciocnit frontal, ambii soferi fiind raniti, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava.

Purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, a declarat ca cei doi soferi au ramas incarcerati, iar echipele de interventie au reusit sa ii scoata dintre fiare dupa aproximativ o ora.

Unul dintre soferi este in stare mai grava, cu fracturi multiple la ambele picioare, fiind solicitata interventia unui elicopter SMURD pentru transportarea acestuia la spital, potrivit sursei citate.

La locul accidentului au intervenit pompierii de la Detasamentul Vatra Dornei, Punctul de lucru Poiana Stampei, cu doua autospeciale de descarcerare, o ambulanta a Serviciului Judetean, precum si una de la SMURD, a mai spus purtatorul de cuvant al ISU SUceava.

Potrivit Infotrafic, circulatia in Pasul Tihuta este blocata pe ambele sensuri.