Circulatia a fost deschisa pe toata Autostrada Soarelui, dar pe sectorul cuprins intre localitatile Fundulea si Lehliu circulatia se desfasoara controlat, in convoi, sub supravegherea Politiei Rutiere, informeaza compania de drumuri.

Acest tronson este ultimul deschis de pe A2.

Potrivit unui anunt Infotrafic de la ora 11.30, pe tronsonul Cernavoda - Constanta se circula controlat, autovehiculele fiind insotite de utilaje de deszapezire si de echipaje de politie.

In judetul Constanta, a fost redeschis DN3 Cobadin - Ostrov, deocamdata cu restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

Avand in vedere mesajele de atentionare si informare emise de Administatia Nationala de Meteorologie, politistii ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa nu porneasca la drum daca nu au autovehiculele pregatite pentru circulatia in conditii de iarna (anvelope specifice sezonului rece, lanturi antiderapante, lopata, saculet cu nisip, o rezerva de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire functional etc.).

Navigatia pe Dunare ramane suspendata, pe o perioada nedeterminata, intre kilometrii fluviali 175 (Braila) si 1075 (Bazias, judetul Caras-Severin).