Legatura pe calea ferata intre Bucuresti si Constanta este mentinuta in prezent, ultimul plecand la ora 9.30 pe aceasta ruta, chiar daca sunt intarzieri in Gara de Nord pe mai multe rute, de peste doua ore atat la sosiri, cat si la plecari, au declarat miercuri, pentru News.ro, reprezentanti ai companiei care administreaza reteaua de cale ferata din Romania, CFR SA.

Tabela Gara de Nord Bucuresti: Intarzieri trenuriFoto: CFR

CFR Calatori a anulat miercuri 80 de trenuri, majoritatea fiind legaturi intre localitati din sudul si estul tarii, iar din cauza ninsorii si a viscolului se circula cu restrictii de viteza pe regionalele Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta.

Cea mai grava situatie estte pe ruta Bucuresti - Constanta, unde, din cauza conditiilor meteo extreme, se circula cu plug antemergator. Trenul spre Constanta a plecat la ora stabilita, 9.30, potrivit reprezentantilor CFR SA.

"Legatura intre cele doua orase este mentinuta. La 9.30 a plecat trenul din Bucuresti catre Constanta. Se circula cu plug antemergator", au precizat reprezentantii CFR SA.

In Gara de Nord se inregistreaza intarzieri de peste doua ore la trenuri care sosesc din Giurgiu, Brasov, Ploiesti si Satu Mare. La plecari, sunt intarzieri importante la trenurile care pleaca din Capitala spre Brasov, Targu Jiu, Ploiesti, Craiova si Urziceni.