Statiile RATB erau necuratate pe linia tramvaiului 21 miercuri dimineata, in jurul orei 9:40. Calatorii se vad nevoiti sa inoate prin zapada pentru a urca in mijloacele de transport. Amintim ca primarul general Gabriela Firea a demis la inceputul saptamanii conducerii RATB, invocand neindeplinirea sarcinilor de serviciu - mai exact necuratarea statiilor -, si a numit o noua conducere.

Statie RATB pe linia tramvaiului 21Foto: Hotnews

Peste jumatate din statiile si refugiile pentru pietoni de pe linia tramvaiului 21 in Bucuresti erau necuratate la ora scrierii acestei stiri, potrivit reporterului HotNews.ro.

In statia de sosire de la capatul liniei 21, in Piata Sfantul Gheorghe, calatorii se vad nevoiti sa coboare din mijlocul de transport in comun intr-un munte de zapada.

UPDATE: Purtatorul de cuvant al RATB a declarat pentru Digi 24 ca "se va interveni treptat in statiile de tramvai. Am instruit soferii sa opreasca autobuzele acolo unde pot urca calatorii".

Stradutele din cartiere nu erau deszapezite miercuri dimineata, singurele urme de pe ele fiind lasate de masinile mici. Pe trotuare nu se putea merge, zapada noua depunandu-se peste gramezile de zapada impinse pe marginea drumului la deszapezirea anterioara. Pietonii au circulat pe strada, pe urmele lasate de masini, iar de numaroase ori soferii au asteptat rabdatori ca ei sa se retraga in zapada de pe margine ca masina sa poata sa treaca.

Reporterii HotNews.ro au vazut pietoni mergand pe carosabil pe Calea Victoriei, trotuarele fiind pline de zapada, inclusiv trotuarul din fata sediului Politiei Capitalei aflat in renovare.