Doua drumuri judetene din Braila sunt inchise circulatiei, iar alte 12 sectoare de drumuri judetene sunt blocate din cauza sulurilor de zapada formate pe timpul noptii din cauza ninsorii si a vantului, potrivit informatiilor furnizate Agerpres de purtatorul de cuvant al ISU, Stefan Stoian.

Astfel, sunt inchise pe toata lungimea din cauza troienelor foarte mari carora utilajele de deszapezire nu le-au facut fata DJ 203P Ciresu-Vultureni si DJ 212A Braila-Marasu.

Sunt blocaje din cauza sulurilor de zapada pe DJ202A Gulianca-Salcia Tudor-Ariciu; DJ202B - Tepes Voda-Urleasca; DJ203R - Ulmu-Ciresu-Ionesti; DJ203S - Surdila Gaiseanca-Faurei; DJ211A - Bordei Verde-Viziru; DJ211B - Victoria-Mihai Bravu; DJ221 -Cazasu-Martacesti-Romanu-Gemenele-Ramnicelu; DJ221 - Constantinesti-Sutesti; DJ221B - Braila-Baldovinesti-Vadeni; DJ221C - DN23-Silistea-Martacesti; DJ225A - Jud. Galati-Cotu Mihalea-Cotu Lung-Muchea; DJ225A - Silistraru-Unirea-Gropeni.

Pe toate cele sase drumuri nationale de pe raza judetului se circula in conditii de iarna si se actioneaza cu 23 de utilaje, iar pe drumurile judetene se actioneaza cu 26 utilaje pentru deblocarea soselelor.

Tot din cauza conditiilor meteo, au ramas fara energie electrica localitatile Jugureanu, Ulmu, Ciresu si Cuza Voda, echipele de interventie ale Electrica aflandu-se in teren pentru a remedia avariile.