In localitatea Videle din judetul Teleorman exista probleme cu furnizarea gazului, fiind afectate un spital si un camin pentru persoane cu dizabilitati, iar in urmatoarele ore ar putea fi luata decizia relocarii persoanelor din aceste doua institutii, a anuntat Raed Arafat.

"In Videle avem informare ca este o problema cu furnizarea gazului, este o problema care cel mai probabil este rezultatul unui dop de gheata pe teava de furnizare a gazului. La acest moment am primit informarea ca sunt trei echipe care lucreaza la rezolvarea problemei. Situatia cu care ne confruntam este a spitalului si a caminului pentru persoane cu dizabilitati, am luat legatura cu managerul spitalului care a asigurat momentan caldura mai ales in sectia de pediatrie. Exista in spital 21 de copii si 5 gravide pe langa alti pacienti internati acolo", a declarat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, in cadrul sedintei de la sediul Ministerului de Interne, potrivit Mediafax.

Arafat a precizat ca echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta se pregatesc, in cazul in care nu este remediata situatia, pentru relocarea persoanelor care sunt in aceste doua cladiri.