Autoritatile de frontiera bulgare au ridicat restrictiile de circulatie a autovehiculelor, instituite ca urmare a conditiile meteo nefavorabile, la intrarea pe teritoriul acestei tari prin vama Giurgiu - Ruse, potrivit unui comunicat de presa transmis sambata de ITPF Giurgiu, citat de Agerpres.

"Autoritatile de frontiera bulgare au ridicat restrictiile de circulatie a autovehiculelor, instituite ca urmare a conditiile meteo nefavorabile, la intrarea pe teritoriul Republicii Bulgaria prin PTF Giurgiu - Ruse si PTF Calafat - Vidin. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu a dispus masuri de suplimentare a personalului care isi desfasoara activitatea la controlul documentelor si marirea numarului arterelor de control, pana la capacitatea maxima a fiecarui punct de frontiera, in vederea micsorarii timpilor de asteptare", se mai arata in comunicatul de presa.

Politistii de frontiera vor colabora in permanenta cu autoritatile statului vecin in vederea fluidizarii traficului.

Potrivit Politiei de Frontiera in acest moment prin PTF Giurgiu - Ruse circulatia se desfasoara pe trei benzi la intrarea in tara si pe doua benzi la iesirea din tara, timpul de asteptare la iesirea din tara fiind de aproximativ 20 de minute.