Patru TIR-uri au luat loc, miercuri seara, intr-o parcare din localitatea sibiana Sura Mare, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru a stinge flacarile. Nu s-au inregistrat victime, dar trei camioane erau incarcate cu marfa, potrivit News.ro.

Reprezentantii Inspectoraratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au anuntat, miercuri seara, ca trei TIR-uri au luat foc intr-o parcare din localitatea Sura Mare, aflata la circa opt kilometri de municipiul Sibiu, iar flacarile s-au extins si la remorca unui al patrulea camion.

"S-a lucrat pentru stingere cu trei autospeciale cu apa si spuma. Nu sunt victime, dar trei dintre TIR-uri erau incarcate cu marfa", a declarat Ramona Nistor, purtator de cuvant al ISU Sibiu. Potrivit acesteia, stingerea incendiului a fost dificila intrucat flacarile se manifestau deja la toate cele patru masini cand a fost apelat numarul unic de urgenta 112. Incendiul este lichdiat, la ora transmiterii acestei stiri si pompierii urmeaza sa stabileasca ce a provocat incediul.