Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, acuzati de crime impotriva umanitatii in Dosarul Mineriadei / Au decis, organizat si coordonat un atac sistematic impotriva manifestantilor

de Red. Stiri     HotNews.ro
Vineri, 23 decembrie 2016, 15:17 Actualitate | Esenţial


Ion Iliescu
Foto: AGERPRES
Parchetul Militar a anuntat vineri punerea in miscare a actiunii penale in dosarul Mineriadei pentru crime impotriva umanitatii impotriva lui Ion Iliescu, Virgil Magureanu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Miron Cozma si Adrian Sarbu.

Potrivit procurorilor, in perioada 11 - 15 iunie, inculpatii "au decis, organizat si coordonat un atac generalizat si sistematic, lansat impotriva unei populatii civile, respectiv impotriva manifestantilor din Piata Universitatii din Bucuresti, precum si a populatiei municipiului Bucuresti".

In acest atac, afirma procurorii militari, au fost implicate forte armate ale Ministerului de Interne, Ministerului Apararii Nationale, Serviciului Roman de Informatii, precum si peste zece mii de mineri si alti muncitori din mai multe zone ale tarii.

In urma acestui "atac", patru persoane au fost impuscate mortal si aproape 1.300 vatamate fizic sau psihic.

Iata mai jos comunicatul procurorilor militari:


In cauza cunoscuta generic sub denumirea "Mineriada 13 - 15 iunie 1990", procurori militari ai Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, prin ordonanta din data de 23 decembrie 2016, punerea in miscare a actiunii penale, sub aspectul savarsirii de infractiuni contra umanitatii, prev. de art. 439 alin. 1, lit a, g si j din Codul penal, cu aplicarea art. 5 din Codul penal, fata de inculpatii:
 • ILIESCU ION, la data savarsirii faptelor, presedinte al Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala si presedinte ales al Romaniei;
 • ROMAN PETRE, la data savarsirii faptelor, prim-ministru al Guvernului  interimar al Romaniei;
 • VOICULESCU GELU VOICAN, la data savarsirii faptelor, viceprim-ministru al guvernului interimar al Romaniei;
 • NICOLAE DUMITRU, la data savarsirii faptelor, prim-vicepresedinte al Frontului Salvarii Nationale;
 • MAGUREANU VIRGIL, la data savarsirii faptelor, director al Serviciului Roman de Informatii;
 • general (rez.) FLORESCU MUGUREL CRISTIAN, la data savarsirii faptelor, adjunct al procurorului general al Romaniei si sef al Directiei Procuraturilor Militare.
Din probatoriul administrat in cauza au rezultat urmatoarele:

In perioada 11 - 15 iunie 1990, inculpatii au decis, organizat si coordonat un atac generalizat si sistematic, lansat impotriva unei populatii civile, respectiv impotriva manifestantilor din Piata Universitatii din Bucuresti, precum si a populatiei municipiului Bucuresti, atac in care au implicat participarea fortelor armate ale Ministerului de Interne, Ministerului Apararii Nationale, Serviciului Roman de Informatii, precum si a unui numar de peste zece mii de mineri si alti muncitori din mai multe zone ale tarii, atac ce a avut urmatoarele consecinte:
 • 1. uciderea prin impuscare a 4 persoane si ranirea prin impuscare a 3 persoane, fapte ce constituie 7 acte materiale ale infractiunii in forma prev. de art. 439, alin. 1, lit. a din C.p.;
 • 2. vatamarea integritatii fizice sau psihice a unui numar total de 1269 de persoane, fapte ce constituie tot atatea acte materiale ale infractiunii in forma prev. de art. 439, alin. 1, lit. g din C.p.;
 • 3. privarea de dreptul fundamental la libertate, pe motive de ordin politic, a unui numar total de 1242 de persoane, fapte ce constituie tot atatea acte materiale ale infractiunii in forma prev. de art. 439, alin. 1, lit. j din C.p..
De asemenea, in aceeasi cauza, s-a dispus punerea in miscarea actiunii penale sub aspectul savarsirii de infractiuni contra umanitatii in forma prev. de art. 439 alin. 1, lit.  g si j din Codul penal, fata de urmatorii inculpati:
 • amiral (rez.) DUMITRESCU EMIL, la data savarsirii faptelor, membru al Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala si sef al Directiei Generale de Cultura, Presa si Sport din cadrul Ministerului de Interne;
 • IONESCU CAZEMIR BENEDICT, la data savarsirii faptelor, vicepresedinte al Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala;
 • SARBU ADRIAN, la data savarsirii faptelor, sef de cabinet si consilier al primului ministru;
 • COZMA MIRON, la data savarsirii faptelor, presedinte al Biroului Executiv al Ligii Sindicatelor Miniere Libere "Valea Jiului";
 • DRELLA MATEI, la data savarsirii faptelor, lider de sindicat la Exploatarea Miniera Barbateni;
 • BURLEC PLAIES CORNEL, la data savarsirii faptelor, ministru adjunct la Ministerul Minelor;
 • general (rez.) DOBRINOIU VASILE, la data savarsirii faptelor, comandant al Scolii Militare Superioare de Ofiteri a Ministerului de Interne;
 • general (rez.) PETER PETRE, la data savarsirii faptelor, comandant al Unitatii Militare 0575 Magurele, apartinand Ministerului de Interne.
Din probatoriul administrat in cauza au rezultat urmatoarele:  in perioada 11 - 15 iunie 1990, inculpatii  au aderat la atacul generalizat si sistematic lansat impotriva unei populatii civile, respectiv impotriva manifestantilor din Piata Universitatii din Bucuresti, precum si a populatiei Bucurestiului, atac in care a fost  implicata participarea fortelor armate ale Ministerului de Interne, Ministerului Apararii Nationale, Serviciului Roman de Informatii, precum si a unui numar de peste zece mii de mineri si alti muncitori din mai multe zone ale tarii si a avut  urmatoarele consecinte:

1. vatamarea integritatii fizice sau psihice a unui numar total de 1269 de persoane, fapte ce constituie tot atatea acte materiale ale infractiunii in forma prev. de art. 439, alin. 1, lit. g din C.p.;

2. privarea de dreptul fundamental la libertate, pe motive de ordin politic, a unui numar total de 1242 de persoane, fapte ce constituie tot atatea acte materiale ale infractiunii in forma prev. de art. 439, alin. 1, lit. j din C.p.;

In cauza, urmarirea penala se efectueaza, in continuare, fata de alti 18 suspecti, sub aspectul savarsirii acelorasi infractiuni de crime  impotriva umanitatii, prev. de art. 439 alin. 1 lit a, g si j din Codul penal, cu aplicarea art. 5 din Codul penal.

Precizam ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate in nicio situatie sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie".

Procurorul general Augustin Lazar  declarase pe 15 decembrie ca Parchetul General face eforturi sa finalizeze spre sfarsitul anului "dosare care sunt in atentia publicului".


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

43555 vizualizari

 • +145 (151 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:20)

  [anonim]

  • -54 (66 voturi)    
   O, ce petardă minunată! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:51)

   Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui

   După 26 ani procurorii au găsit noi probe vineri seara, pe 22 decembrie.A treia oară va fi cu noroc!
   • -39 (41 voturi)    
    De fapt... (Vineri, 23 decembrie 2016, 19:44)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    De fapt, la data despre care se face vorbire, Iliescu era presedinte ALES cu 70%+ din voturi. Poporul VORBISE cu aproape o luna in urma (20 mai, 1990). Manifestatia din PU devenise si imorala, impotriva vointei populare, nu mai era doar ilegala si insalubra. In orice tara din lume, in astfel de imprejurari, locul se igienizeaza. Romania democrata era prea tanara; nu avea forte de igienizare corespunzatoare, nici experienta. Altfel, ca niste cetateni indignati ca votul lor era batjocorit de o mana de secaturi infecte (asta ramasese in PU) au venit sa faca ordine...s-a intamplat in istoria tuturor tarilor democrate cel putin o data.
    Astea SUNT FAPTE de viata si se intampla chiar azi, chiar in democratii puternice (vezi imbecilitatea adunarilor si incercarilor anti-Trump, presedinte ales DEMOCRATIC, in USA).
    Trebuie pusi sa plateasca papusarii "revolutiilor portocalii" si am impresia ca in America chiar se va intampla asta...d-aia chitaie sobolanii sistemului.
    • +27 (29 voturi)    
     Sa te vad dupa cateva tarnacoape (Vineri, 23 decembrie 2016, 22:59)

     Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     pe spinare daca iti mai place igienizare facuta de mineri, ciobolan de sistem.
    • -8 (14 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 0:40)

     [anonim] i-a raspuns lui newlook

    • +14 (16 voturi)    
     Nu ( vrei sa ) intelegi ce e democratia. (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 1:34)

     clint [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     Incercarea ta de legitimare a lui Iliescu pe baza votului "democratic" este nula fiindca nu se ia in calcul cat a manipulat televiziunea inca din 22 decembrie 1989.
     Dar asta sper sa se vada mai bine in celalalt dosar, al Revolutiei.

     Despre mineriade si Piata Universitatii poti sa vezi documentarul lui Stere Gulea, cum Razvan Theodorescu, mai nou invitat frecvent la A3, pe atunci director la TVR, a ordonat sa se filmeze aurolacii de la periferia protestului pe care apoi Iliescu i-a numit apoi "golani". Asta tot pentru ca "democratia" firava trebuia protejata.

     Dupa logica ta, sindicatul Solidaritatea trebuia distrus din temelii, pentru ca lumea nu era pregatita de democratie.

     Hai mai bine sa ne uitam cum Iliescu l-a numit pe Militaru in fruntea armatei, un spion dovedit al GRU iar prin asta se face vinovat de intalta tradare. Pe langa crimele Revolutiei si Mineriadelor.
     • +12 (12 voturi)    
      sint mult mai multi si mai multe de adaugat (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 3:43)

      Coco Whistle [utilizator] i-a raspuns lui clint

      Dreptatea trebuie facuta macar ptr cei care au crezut. El a trait bine tot timpul nu avea cum sa creeze democratie reala el un comunist. A dat ordine in nume propriu, a casapit serviciile secrete anti kgb, a distrus generati de romani si a coborit imaginea romaniei la nivel de tara bananiera chemind minerii si promovind o legislatie anti romania si infractionalitatea. A subminat armata, serviciii secrete, economia, ortodoxia , relatii interumane, tot ce era romanesc , viitorul tarii prin sustinerea tiganilor si a strainilor a se citi irakieni, sirieni, libanezii, etc care toata lumea stie ce tip de negustori/afaceristi sint. Nimic nu se uita totul se plateste. Pacat ca a terminat viitorul acestei tari ptr cel putin 50 ani. Daca as fi fost ca el as fi dat ordin sa fie prins si executat, asta facea ilici la revolutie in nume personal. Cum a fost posibil?
     • +5 (5 voturi)    
      ptr istorie... (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 6:13)

      Coco Whistle [utilizator] i-a raspuns lui clint

      pe 24 dec ilici semna decrete pe servetele: https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?35929.270
     • -4 (6 voturi)    
      Democratie e cand bat ai nostri. Daca nu, nu ! (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 6:22)

      newlook [utilizator] i-a raspuns lui clint

      .
      • +6 (6 voturi)    
       mai bine (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 10:50)

       nahir [utilizator] i-a raspuns lui newlook

       te abtineai.
       te-a remarcat sefu, @Mazeta, asa ca stai linistit, esti pe lista de premieri a lui mos gerila putin. asta nu inseamna ca vei si primi altceva decat multumiri in fata frontului si o cravata rosie noua.
      • +1 (3 voturi)    
       Bla bla (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 11:24)

       UnObservator [utilizator] i-a raspuns lui newlook

       Nu stiu cand, sper cat mai curand, o sa intelegem ca nu este niciodata vorba de noi vs ei. Igienizarea sau, se intelege, reprimarea violenta a unor manifestatii pasnice nu e ceva normal nicaieri, niciodata.

       Din nou, se intelege ca atunci cand manifestantii devin violenti, trebuie tinuta situatia sub control, dar, cum in situatia in discutie nu se aplica, sa nu continuam acest bla-bla iefin doar ca sa ne expunem mizeria.

       Ps. Sa lasam si abureala cu "nu aveam forte de igienizare". Daca se trimiteau forte de ordine care actionau violent, se intepa marea masa de idioti, asa au fost "reprezentatii poporului muncitoresc".
    • +8 (10 voturi)    
     hai sa'ti dau si io un alt exemplu (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 10:21)

     om simplu din multime [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     de democratie.
     in coreea de sud, un presh care reprimase miscarile, tot democratice, ale studentimii, cu mii de morti, a fost judecat si condamnat dupa 30 de ani de la ...curatenie, cum, in obraznicia mata, o numesti.

     mai bine mai tarziu, decat deloc.
    • +7 (7 voturi)    
     Evident (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 10:52)

     UnObservator [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     Bineinteles ca e ceva normal sa chemi minerii sau alti muncitori si sa snopesti in bataie persoane care cer sa plece nomenclaturistii din toate esaloanele, o televiziune independenta si judecarea celor care le-au schilodit prietenii sau rudele cu cateva luni in urma (asta daca nu i-au trimis la 2m sub pamant). Chiar profund democratic. Manca-ti-as gurita ta de nomenclaturist mic.

     Stim ca niste studenti infecti din aia, niste scursuri, au mers si au vandalizat niste sedii de partid, sedii de universitati samd. Ce, nu erau studentii? Oh...

     E adevarat, poporul plin de creierase netede a votat pentru nomenclaturisti, iar dupa 25+ ani am ramas tot o natie de robotei.


     Ps. Eu mai intelegeam, pe alocuri, ambitia cu care va aparati exponentii actuali, dar cand ajungeti sa aparati mineriada, sunteti tampiti complet. Compari proteste anti-trump cu cele anti-nomenclaturisti? Mama voastra de, stii tu cum i-ai numit pe cei adunati in Piata.
    • +3 (3 voturi)    
     pai, (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 11:43)

     Cezy [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     ai rabdare sa vedem si dosarul revolutiei....atunci cine ii alesese pe aceiasi criminali?
   • +17 (17 voturi)    
    Intotdeauna si oriunde cei ce-si apara pielea (Vineri, 23 decembrie 2016, 20:20)

    ty [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    vor fi cu mult mai vocali si mai hotarti decat cei foarte putini care au ca obiectiv reformarea unei tari.
   • +19 (19 voturi)    
    Reesapatul fara gat,Roman Petre implemetat penal (Vineri, 23 decembrie 2016, 20:45)

    Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    In ceasul al 13-lea,'' vopsitii " astia rosii merita sa fie judecati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   • +20 (20 voturi)    
    Preplatitule, (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:14)

    persuasiv [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    canta preplatitule.
   • +7 (7 voturi)    
    ...mda.. (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:15)

    Observatore [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    ...dupa atitzia ani...
    ...degeaba...
    ... morile statului macina incet .
   • +17 (17 voturi)    
    Exact !!!!! (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:21)

    13adi [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    Ca o petarda dar in curtea PSD -ului. Copie fidela FSN=PSD - In ani 90 FSN-ul solicita ajutorul minerilor pentru a reprima in forata orice dialog azi PSD-ul cheama la vota asistati sociali si pensionari care erau in campul muncii in 90 iar reprimarea este mai " eleganta" prin Latrina 3 si ghita TV.
   • +5 (5 voturi)    
    mazeto, (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 10:17)

    om simplu din multime [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    stii bine ca erau suficiente probe, numa' ca n'a fost ordin.
    au tot sperat ca ilici va da coltul...istoriei.
    ca nu vor fi nevoiti sa'l puna in zeghe pe tatucu' lor..

    io zic ca macar perioada de curatzire de la rahova, in cantonament, tot tre' sa incerce.
    or sa'l viziteze bombonel, mitrea, zgebenciuca, dottore, jeoana...
    chiar si nicu dracnea.
    ma rog, cei ce vor mai fi in libertate atunci.
    cu unii din astia s'ar putea sa imparta ..camera.
  • +4 (6 voturi)    
   A se vedea... (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:54)

   Blackball [utilizator] i-a raspuns lui

   http://www.contributors.ro/politica-doctrine/duhul-rau-ideologul-bol%C8%99evic-ion-iliescu/?cfcc
  • +27 (29 voturi)    
   petre roman (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:56)

   mavis [anonim] i-a raspuns lui

   deci am avut prim ministru, senator si deputat un criminal.

   Partid politic PCR FSN PD FD PNL (sursa wikipedia)

   la fel si cu iliescu.

   ps. Senatul a fost desfiintat prin referendum!
  • +28 (30 voturi)    
   Unii se intreaba: Ce s-a schimbat ??? (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:58)

   Kivek [utilizator] i-a raspuns lui

   Pai s-a schimbat conducerea parchetelor militare, slugile PSD nu mai condu Parchetul MILITAR !

   S-a schimbat si faptul ca PSD nu e inca la guvernare si nici nu au Presedintia !

   PSD

   1990 - 1996
   2000-2004
   2012-2016
   2017-2021
   • +14 (14 voturi)    
    Uiti perioadele de "sprijin parlamentar"... (Vineri, 23 decembrie 2016, 19:14)

    UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

    ...de exemplu sub Tariceanu.
   • +1 (1 vot)    
    Mai bine... (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 23:18)

    imipasa.ro [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

    "Mai bine haimana, decat tradator
    Mai bine huligan, decat dictator
    Mai bine golan, decat activist
    Mai bine mort, decat comunist." (Cristian Pațurcă)
    [Mai bine ORICE, decat PSD-ist!!!]
  • +15 (21 voturi)    
   hei (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:06)

   john70 [utilizator] i-a raspuns lui

   Din pacate, mult prea tarziu.

   Intre timp, cei care ar fi putut duce Romania departe au plecat si Romania se scufunda.
  • +24 (26 voturi)    
   Poate puscaria nu, dar... (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:13)

   Ion B [utilizator] i-a raspuns lui

   macar ultimele lui zile pe acest pamant sa fie un iad!
   Un nemernic!
  • -9 (21 voturi)    
   Nu cred că o apucă (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:19)

   trotuar [utilizator] i-a raspuns lui

   Au trebuit atâția ani să-l aducă în justiție nu cred că procesul se va termina înainte de moartea lui naturală.

   Despre Petre Roman și acum îmi aduc aminte când la televizor în timp ce Iliescu le vorbea minerilor era în spatele lui și dădea din mână cu pumnul să-i încurajeze.

   Știu că voi lua minusuri pentru asta totuși de ce nu e și Băsescu în compania lor când el le-a trimis trenuri speciale minerilor pentru deplasare atunci?
   • +13 (13 voturi)    
    Da, iei minus fiindca spui prostii (Vineri, 23 decembrie 2016, 19:16)

    Observator roman [utilizator] i-a raspuns lui trotuar

    Traian Basescu era la data mineriadei subsecretar de stat în Ministerul Transporturilor si n-a avut nicio contributie la triiterea trenurilor. "Calea libera" se daduse de mai sus...
    Daca te intereseaza, ministrul Transporturilor era atunci Corneliu Burada dar vei vedea ca ordinele se dadusera inca si mai de sus...
    Spui prostii fiindca
    1) nu esti informat
    2) esti spalat pe creieras de Haznaua 3 cu ura patologica transmisa de varanul acum, vai, inchis, contra lui Traian Basescu
    • -6 (14 voturi)    
     Nu e de la Antena 3 (Vineri, 23 decembrie 2016, 23:23)

     trotuar [utilizator] i-a raspuns lui Observator roman

     pe care nici nu o urmăresc. E din propria declarație a lui Miron Cozma. Chiar dacă era subsecretar de stat în curând a ajuns misnistrul transporturilor probabil din cauza "performațelor".

     Ori trolezi ori nu știi dar îmi aduc aminte de el ca ministru al transporturilor și înainte de Constantiescu și după.

     Deși nu urmăream politica pe atunci ca student mă uitam să văd următorul ministru al transporturilor deoarece Băsescu era cel ferm împotriva reducerilor pentru studenți (un antiintelectual convins până la sfârșit). Surpriză, următorul ministru al transporturilor același mitocan.

     Nu am nici un fel de stimă pentru PSD și turma lor dar te rog nu mi-l albi pe Băsescu.
     • +7 (7 voturi)    
      si, (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 10:58)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui trotuar

      de cand "luceafarul huilei" este un tip credibil? doar pt. ca da in iliescu cu orice ocazie, nu-l spala de pacate.
   • +4 (4 voturi)    
    base, (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 10:31)

    om simplu din multime [utilizator] i-a raspuns lui trotuar

    cel mult putea sa trimita ...flota sa aduca minerii din valea jiului. pe jietz, la vale.
    caci, mai draga, base era responsabil de transporturi navale, in cadrul ministerului, in care pe atunci era un fel de mana a treia.
    d'aia nu dadea si el din mana, langa pedro de apaca.

    asa ca, asa'i base e cel mai vinovat.
    vorbiti de base, sa uite lumea de ilici, bombonel, dottore si compania.
    si mai de curand, tot el e de vina ca herr cotroceanis nu se lasa la nea nicu dracnea.
    afara, ninge, base e de vina.
    nu ninge ! ...nu conteaza, tot base...

    daca n'aveati un base, inventati unul... :-)
  • +24 (28 voturi)    
   Un happy end:Sfarsitul lui Iliescu in puscarie.... (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:37)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui

   Sa nu mai iasa de acolo. Sa sfarseasca in puscarie ca Maniu si alte 200.000 de romani care nu au vrut sa accepte jugul rus impus prin Alexandru Iliescu si tovarasii lui.
   • +6 (8 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 decembrie 2016, 20:25)

    [anonim] i-a raspuns lui cartofil

  • +19 (23 voturi)    
   sa le (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:46)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui

   dea Dumnezeu sanatate sa ajunga sa-si ispaseasca toata pedeapsa la inchisoare si averea sa le fie confiscata. binenteles ca de data asta in frunte cu comunistul cu fata umana si nu cum zicea la constituirea cpun "si cu voia voastra ultimul pe lista, ion iliescu".
   • +6 (8 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 decembrie 2016, 20:26)

    [anonim] i-a raspuns lui nahir

  • +3 (5 voturi)    
   propun (Vineri, 23 decembrie 2016, 19:00)

   levierul [utilizator] i-a raspuns lui

   am o propunere importanta:
   o strada din fiecare oras al Romaniei sa poarte data mortii lui ion iliescu, in semn de apreciere pentru meritele deosebite
 • +86 (88 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:21)

  [anonim]

  • +15 (17 voturi)    
   Conform traditiei (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:26)

   Altiro [utilizator] i-a raspuns lui

   comunistilor pe stil vechi cam de Craciun li se infunda..
 • +98 (102 voturi)    
  n-a durat mult, doar 25 de ani (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:22)

  Kivek [utilizator]

  Iliescu, Petre Roman, Voican Voiculescu, etc toti trebuie sa fie condamnati la PUSCARIE !

  Dan Voiculescu ii asteapta cuminte in celula
 • +84 (88 voturi)    
  sanatate (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:23)

  4D [utilizator]

  sa i dea d-zeu sanatate si viata lunga de acum
  • +57 (61 voturi)    
   si executarea pedepsei (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:47)

   linarel [utilizator] i-a raspuns lui 4D

   .sau se va imbolnavi subit ilici
 • -68 (94 voturi)    
  iar au zăpăcit-o procurorii (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:25)

  Mazeta [utilizator]

  Au scos dosarul Revoluției în iunie, iar dosarul Mineriadei în decembrie. Invers decât le-a închis Kovesi.
  • +15 (17 voturi)    
   si pe iliescu? (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:10)

   Cata79 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   si pe ilici il pupi acolo?
   e mai flescait decat voiculescu nu?
  • +16 (18 voturi)    
   mazeta (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:40)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Tot "mazeta"?Inca nu te-ai uitat intr-un dictionar?
  • +16 (20 voturi)    
   stii (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:48)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   ca nu kovesi le-a inchis dar iti place sa mananci cateodata cu polonicul.
  • +8 (10 voturi)    
   Ca sa nu va mai mire coincidentele, Mazeto (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:48)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   De-asta a procedat asa "PDG-ul" Parchetului General !
  • +10 (12 voturi)    
   hai mazetu-to (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:19)

   cladob [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   recunoaste ca e bine, ca s-a facut in sfarsit dreptate! :))
  • +6 (6 voturi)    
   iti dadeau pe strada cu bata in cap (Vineri, 23 decembrie 2016, 23:12)

   yellowdog [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   asta era democratia iliescina, comunista, psd-ista...
   am avut colegi bagati in spital...
   era teroare pe strada daca tipa la tine ca esti student, mama voastra de canalii si jigodii
 • -99 (107 voturi)    
  o noua revolutie (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:25)

  xanti [utilizator]

  Se pare ca Johannis nu se lasa pana nu il dam jos.
  Camd o sa iesim NOI in strada va fi prapad.
  • +46 (48 voturi)    
   da, (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:41)

   __Bogdan_ [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   ne e frica de mujahedini!
  • +75 (79 voturi)    
   Cum iesiti? (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:42)

   omezu [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Ca minerii in 90? Si pentru ce? Pentru criminalul Iliescu si pentru faptul ca in sfarsit exista sansa sa se faca oarecum dreptate? Hai sictir!
   • -19 (23 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:58)

    [anonim] i-a raspuns lui omezu

    • +9 (9 voturi)    
     Serios? (Vineri, 23 decembrie 2016, 19:03)

     omezu [utilizator] i-a raspuns lui

     Pai stiam ca in democratie ai voie sa protestezi. Du-te, te rog, mananca-ti sarmalele si asteapta sa-ti dea Dragnea ce ti-a promis, du-te!
     Auzi la el, daca nu esti de acord cu un bolsevic meriti sa fii omorat sau batut de niste brute chemate de alte brute din esalonul 2 al PCR, azi PSD!
    • +7 (7 voturi)    
     libere? (Vineri, 23 decembrie 2016, 19:33)

     nick24 [utilizator] i-a raspuns lui

     esti total pe alaturi
    • +11 (11 voturi)    
     Lovercraft ! (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:07)

     adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui

     Ori ai uitat ori nu ai stiut niciodata. " Zona libera
     de comunsim"a fost declarata Piata Universitatii din aprilie 1990. Deci cu mult inainte de alegeri !
     Cred ca 24 aprilie ?Alegerila au fost parca pe 20 mai ?
     Te rog sa-mi confirmi sau sa-mi infirmi.
     • +2 (2 voturi)    
      Ce confirmare? (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 11:12)

      UnObservator [utilizator] i-a raspuns lui adrian88000

      Daca i-a intrat prima de craciun? Stim noi ce prima.

      El vorbeste de nerespectarea votului, altul vorbeste de o democratie tanara, cand unul din punctele esentiale era amanarea alegerilor pana plecau nomenclaturistii. Toti. Ii numeste criminali pe cei care indemnau oamenii sa ceara o schimbare adevarata, nu praf in ochi. Ignora batausii, vandalii, tovarasii cu igienizarea. Tipic as spune.

      Cand ajungi sa aperi o mineriada, nici macar penibil nu te mai poti numi..
    • +4 (4 voturi)    
     crimialul ilici a vrut (Vineri, 23 decembrie 2016, 23:16)

     yellowdog [utilizator] i-a raspuns lui

     distrugerea oricarei forme de opozitie, tocmai ca alegerile erau castigate, apelul era de retragerea, dar vroiau sa bage spaima in oameni...
     esti din tagam canaliilor si celor care au nenorocit poporul asta starpitura?
     • 0 (0 voturi)    
      nu doar sa bage (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 11:06)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui yellowdog

      spaima in romani dar si sa reuseasca sa mentina Romania in sfera de influenta a rusiei.
      trebuind sa declare ca romanii sunt liberi sa circule oriunde in lume, cum a obtinut blocarea lor in tara? prin cresterea restrictiilor la obtinerea vizelor. si cum obtii asta mai simplu decat cu regizarea unei actiuni impotriva democratiei si prin implicarea unei categorii sociale impotriva alteia. si asta dupa martie '90 Tg. Mures.
  • +62 (66 voturi)    
   cine (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:42)

   hot news [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   naiba suntei ''VOI'' ma viteazule si ce treaba are Johannis cu articolul ?
   ''prapad'' .... :)) :)) :)) :)) :))
  • +60 (64 voturi)    
   Badeo, Mirciulica (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:45)

   neagoe [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Badeo, Mirciulica, iar iesi in strada sa te bati cu motociclistii?

   :-))))))))
  • +44 (46 voturi)    
   Care NOI ? (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:47)

   kosfunny [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   ????
   • +9 (11 voturi)    
    Ei, votacii PSD, telepatii Antena 3 (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:02)

    Boham [utilizator] i-a raspuns lui kosfunny

    Antena 3, armata de propaganda a PSD
   • -20 (22 voturi)    
    NOI (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:04)

    xanti [utilizator] i-a raspuns lui kosfunny

    Astia care am votat peste 50% psd si alde,noi vom face revolutia.
    • +8 (8 voturi)    
     vă așteptăm în stradă (Vineri, 23 decembrie 2016, 20:39)

     axxiusdecius [utilizator] i-a raspuns lui xanti

     xanti, vă așteptăm în stradă. adu-ți toată șatra, să nu ratăm vreunul
    • +6 (6 voturi)    
     xanti (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:09)

     adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui xanti

     Hai, curaj ! Abea astept sa vad revolutia voastra.
     Nu am mai vazut demult desene animate haioase. Vreau sa te vad in fata cu un stag, si pe frunte cu o banderola pe care sa scrie XANTI. Vreau sa te recunsosc si sa ma prapadesc de ras.
    • +5 (5 voturi)    
     spalatii pe creier? (Vineri, 23 decembrie 2016, 23:18)

     yellowdog [utilizator] i-a raspuns lui xanti

     cei care a-ti inghitit pe nemestecate ura si minciunile revarsate la telviziunile unor securisti?
    • +3 (3 voturi)    
     >>>>>>>>>>>> (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 6:47)

     Invincible [utilizator] i-a raspuns lui xanti

     O sa ma musti de nas cu proteza? :D
  • +11 (13 voturi)    
   lasa ca ati vota (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:54)

   Mawrkuss [anonim] i-a raspuns lui xanti

   nu e nevoie sa iesiti in strada, ati iesti la vot si e deja prapad.
   • +7 (7 voturi)    
    astia 45% din 38% prezenta (Vineri, 23 decembrie 2016, 19:45)

    nick24 [utilizator] i-a raspuns lui Mawrkuss

    sunt 90% niste babe de peste 70 de ani, n-ai citit rezultatele statistice ale alegerilor?
    o sa ne traga niste posete in cap...
  • +10 (12 voturi)    
   Voi, poporul? (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:57)

   Malone_M [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Domnule nevertebrat, macar in privinta vinovatiei lui ilici ar trebui sa fii obiectiv.
  • +11 (13 voturi)    
   mananci rahat, (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:01)

   paranoid_android [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   tovarase!
  • +7 (9 voturi)    
   VOI iesiti in strada (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:08)

   om simplu din multime [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   cand va va da voie EU, :-)

   lasati'o la vara, ca daca vin aia cu tulumbele, ingheata vitejia in nadragii vostri.:-)
  • +8 (10 voturi)    
   cind o sa iesiti voi in strada (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:10)

   iodixit [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   o sa-i escamotati biiiip lui iohanis. si noua celorlalti la fel.
  • +5 (7 voturi)    
   da, (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:21)

   nesuferitu [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   va fi ''prapad camd''....
  • +12 (14 voturi)    
   voi? adica cine? (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:29)

   RaduConstantin [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   care voi, minerii, securistii, bolsevicii? Cine sunteti voi de va-nchipuiti ca speriatii romani?
  • +13 (15 voturi)    
   Mi-e teama sa nu se trezeasca romanii (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:34)

   RaduConstantin [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   si sa va urce pe garduri pe VOI toti in frunte cu Drganea, Iliescu si toata haita voastra de derbedei si hoti!
  • +13 (15 voturi)    
   Super (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:41)

   nano2k [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Puteti sa iesiti "voi" in strada.

   De data asta si NOI suntem pregatiti!!!
  • +7 (9 voturi)    
   sanchi (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:41)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Sanchi", pezevenchi papagal...
  • +16 (18 voturi)    
   Care voi, ba ???? (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:45)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Ati fost 10.000 de securisti, inca pe atata MApN, vreo 50.000 de activisti, inca vreo 10.000 de magistrati. Iesiti voi in strada, aia care luati pensii de 20.000 lei/luna si o sa iesim si noi, 20 de milioane de romani si poate la sfarsit nu o sa mai fie necesar sa va platim pensiile alea nesimtite. Daca nu-si bagau rusnacii coada in 89, ca sa-si pastreze zona de influenta, va maturam inca de atunci. Daca am fost rabdatori cu voi 25 de ani, acum aveti nesimtirea sa ne faceti sa va suportam duhoarea si pe internet.
   • +1 (1 vot)    
    google 'indicativul Z' (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 4:57)

    Coco Whistle [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

    pina nu se activeaza, lui iliescu si acolitilor lui o sa le pese in partea din spate de justitia din romania si de toate comentariile animalelor. ei sint stapinii frate fac ce vor muschii lor restul mars la cotet ca o sa chemam minerii. va amagiti dar. as vrea sa cred...multi au crezut iar alti multi sint morti ucisi de iliescu si aparatului lui ....ilici cu rusii, cu ungurii lui (de credeti ca sint ungurii nelipsiti de la guvernare si furt?) au casapit romania....iar noi prostii, animale,....ne mocirlim intre noi...pina cind bre?
  • +9 (11 voturi)    
   care voi mah? (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:49)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   unde ai vazut tu comunistii sa fie curajosi sa-si apere pe fata valorile? uita-te ce-i in parlament. numai lasi care se pituleaza dupa imunitate.
  • +7 (9 voturi)    
   care noi ba (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:02)

   deville2010 [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   descultule?
  • +10 (12 voturi)    
   tu ? (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:04)

   deville2010 [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   cu musulmanii lui dracnea?
  • +8 (10 voturi)    
   bau bau la cap (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:17)

   mihaixulescu [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Sa nu uitati sa va luati pastilele
  • +9 (11 voturi)    
   s-o luati usor (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:43)

   murangura [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   sa nu faceti intindere. si in drum spre protest sa treceti sa va ridicati si pensia :))))))))
  • +10 (12 voturi)    
   Care VOI, ma lesinatilor ? :)) (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:49)

   CaiusCosades [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Aia care share-uiti un neuron la zece pitecantropi mintali ?
  • +11 (13 voturi)    
   Securimea la datorie (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:57)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Si pe HN. Ati luta puterea prin CRIMA si din 89 incoace VOI sunteti peste tot. Un scuipat, atât meriti...
  • +7 (9 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:06)

   [anonim] i-a raspuns lui xanti

  • +8 (10 voturi)    
   Stetz prea murati in pufaika (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:13)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Cine sa iasa viteazule, te crezi la Holiud?
  • +7 (9 voturi)    
   tu iesi pe ulita bade... (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:18)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   ca doar nu esti in galerie...
  • +7 (9 voturi)    
   se pare ca o sa emigrati cu toii la tata putin (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:22)

   cladob [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   in siberia sau unde vreti voi pe peninsula crimea, ca limbile le stiti deja

   sa intelegem ca daca un presedinte vine si nu se implica in Justitie trebuie sa plateasca pentru ca a lasat pe altii sa-si faca treaba :))) interesant.

   Eu am votat cu Iohannis si il voi vota de cate ori va fi nevoie, atata timp cat respecta legile Romaniei si vrea ca Romania si romanii sa prospere.
  • +5 (5 voturi)    
   !!!!! (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:29)

   13adi [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Care voi ?! Aveti nevoie de amnistie ca sa iesiti iar noi de fonduri europene pentru puscarii", "pardon" - locuri de joaca si sali de lectura pentru lucarari stintifice.
  • +5 (5 voturi)    
   trolii rusi, iesiti in strada? (Vineri, 23 decembrie 2016, 23:14)

   yellowdog [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   hai sa va vedem fetele buhaite...
 • +70 (72 voturi)    
  In sfarsit (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:25)

  Vade Retro [utilizator]

  E prima data cand imi doresc ca Ilici sa mai traiasca cativa ani, pana ajunge la puscarie, unde ii e locul.
 • +62 (64 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:25)

  [anonim]

 • +60 (62 voturi)    
  La Multi Ani, Ion Iliescu! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:26)

  cato [utilizator]

  Sper sa il tina sanatatea pe Ion Iliescu pentru a vedea in vara asta cum e la racoare.
 • +45 (47 voturi)    
  Cati ani va dura procesul, (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:27)

  Ciobanul Bucur [utilizator]

  daca acum, dupa 27 ani, abia incepe?
  Nu stiu, legea prevede si condamnari dupa decesul inculpatului?
  • +7 (9 voturi)    
   Inteleg ca se discuta posibilitatea ca Ion Ilici (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:53)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

   Iliescu sa fie criogenat pt a putea fi de fata in momentul in care se va pronunta sentinta definitiva !
  • +8 (10 voturi)    
   Cred ca... (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:33)

   blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

   ar trebuie sa existe si condamnari post-mortem , din moment ce exista decorari post-mortem .
 • +37 (39 voturi)    
  AMin! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:28)

  nutispaimaputii [utilizator]

  era si cazul!! bine vor trece inca douazeci de ani pana ii declara vinovati, cu putin noroc si daca Iliescu isi extinde abonamentul la camera de criogenare de la Floreasca, ii vom vedea dupa gratii :)
 • +42 (44 voturi)    
  . (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:29)

  adi.i [utilizator]

  Un sincer La Mulți Ani, Ilici!
 • +49 (51 voturi)    
  Iliescu, Puscarie fericita! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:29)

  neagoe [utilizator]

  Sa-ti dea Mosu' 27 de ani de puscarie!

  Asteptam si dosarul loviturii de stat din decembrie '89.
 • +43 (45 voturi)    
  sa-i multumim (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:30)

  nesuferitu [utilizator]

  si lui Tiberiu Nitu (MARE procuror) pentru ''aburirea'' de pana acum. da' de 22 - 25 Decembrie 89' n-aveti de gand sa va ocupati, sau iar vreti s-o aburiti?
  • +4 (6 voturi)    
   ar putea intra si el pt complicitate (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:49)

   linarel [utilizator] i-a raspuns lui nesuferitu

   prin taraganarea procesului

   o hoarda de criminali
  • -8 (10 voturi)    
   si Kovesi (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:59)

   man_and_twin [utilizator] i-a raspuns lui nesuferitu

   A tergiversat si Nitu cat s-a priceput, dar, totusi, n-o uita pe lista de multumiri pe Kovesi. Care a clasat temeinic dosarele inainte lui...
   • +1 (3 voturi)    
    asa-i, (Vineri, 23 decembrie 2016, 20:02)

    nesuferitu [utilizator] i-a raspuns lui man_and_twin

    da' ala mi-a venit primul ''pe lista''
 • +52 (54 voturi)    
  Chiar exista Mos Craciun? (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:31)

  Malone_M [utilizator]

  Daca monstrii astia vor fi pedepsiti, inseamna ca nu am trait degeaba pana acum...
 • +40 (42 voturi)    
  In sfarsit! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:34)

  dandra [utilizator]

  Mi s-a dat sa am pe ziua de azi o veste minunata!
  Sa speram ca acest criminal, pe nume iliescu, va face puscarie.
 • +43 (45 voturi)    
  o veste buna (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:34)

  un.robot [utilizator]

  sa se faca lumina.... dupa 27 ani e cam tardiv dar mai bine mai tarziu decat niciodata
 • +37 (39 voturi)    
  Oh, ce veste minunată!!! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:35)

  EMC2*2/2#@4 [utilizator]

  Mi a facut ziua si mai frumoasa. Daca vor reusi sa ii si condamne, voi fi si mai fericit!
 • +35 (37 voturi)    
  O ce veste minunata! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:37)

  __Bogdan_ [utilizator]

  That just made my day!
 • +36 (38 voturi)    
  Adevarul vrem! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:37)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Criminalii trebuie sa ajunga la ocna IN CL MAI SCURT TIMP, iar regimul instaurat prin crima FSN>PSDR>PDL (PD)+PSD sa fie declarat REGIM CRIMINAL si ILEGITIM. Abia atunci RO va putea pleca pe un drum al democratiei, nu al unui regim securisto-mafiot care si-a anexat tara spre a o jefui,
 • +38 (40 voturi)    
  la multi ani ! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:38)

  om simplu din multime [utilizator]

  ma miram ce'i aduce mos gerila lui ilici kaghebescu...
 • +31 (35 voturi)    
  O ce veste (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:41)

  nano2k [utilizator]

  Acestea au fost capetele hidrei.
  Pupilele de azi apar la TV in PSD, ALDE si partial PNL.

  Parerea mea de rau este ca PSD-ul, un partid cu oameni foarte inteligenti (fara ironie ascunsa), in loc sa se puna pe fapte bune, sa valorifice in sens pozitiv potentialul acestui popor, a fost (con)dus pe calea hotiilor si ilegalitatilor.

  Nici nu se putea altfel cu un PCR-ist la conducere, dar atunci eram prosti si orbi. Acum avem sansa de a vedea si de a (ne) indrepta.

  Sarbatori Fericite!
  • +5 (9 voturi)    
   poti sa numesti un singur psd-ist (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:41)

   RaduConstantin [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

   intelligent? Nu poti fi si intelligent si membru psd; cele doua notiuni se exclud reciproc.

   Despre psd-isti pot spune fara riscul de a exagera sau grei ca sunt lichele,curve, hoti, analfabeti, mincinosi, incompetent si cam atat! Inteligenta nu creste in gradina lor!
  • +3 (7 voturi)    
   inteligenti (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:44)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

   Da, la varful PSD nu sunt toti niste redusi mintal. Au destula minte ca sa prosteasca niste milioane de romani...
   • +4 (4 voturi)    
    Fiecare prost (Vineri, 23 decembrie 2016, 20:36)

    KostasP [utilizator] i-a raspuns lui Ilidia

    Isi are prostul lui. Prostia nu are limite. Inteligenta, da.
   • +3 (3 voturi)    
    Da (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:11)

    nano2k [utilizator] i-a raspuns lui Ilidia

    Pai eu despre aia vorbesc, care reusesc sa prosteasca atatia oameni generatii la rand.

    Pe votantii lor ma abtin sa ii calific.
 • +38 (40 voturi)    
  Pt toti ignorantii (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:41)

  KostasP [utilizator]

  Care l-au votat pe ilici de 3 ori si l-au sustinut. "Gandurile mele" sunt cu voi.
 • +46 (48 voturi)    
  In sfarsit!!! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:41)

  Unu_de_pe_net [utilizator]

  Le doresc darzenie procurorilor sa duca dosarul la bun sfarsit, ca ciuma rosie o sa incerce sa ii opreasca!
 • +39 (41 voturi)    
  Ion Iliescu !! (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:44)

  VeCinu21 [utilizator]

  " O ce veste minunata! " :X

  Craciu fericit !
  si
  La multi ani, Ion Iliescu !

  Cine spune ca nu se intampla miracole de craciun ?!
  Incep sa devin din ce in ce mai religios ! :)
 • +34 (36 voturi)    
  Comment sters de user (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:47)

  MarianPConstantin [anonim]

  • +7 (9 voturi)    
   yeap, (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:19)

   nesuferitu [utilizator] i-a raspuns lui MarianPConstantin

   acelasi personaj cu al de a ''dosit'' caseta cu procesul si executia lu' Ceausescu...
  • +10 (12 voturi)    
   Da (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:19)

   charlie [utilizator] i-a raspuns lui MarianPConstantin

   Iar acum inteleg si de ce s-a radicalizat, in ultima vreme, impotriva lui Johannis... Aflase omul ce urmeaza.
  • +8 (10 voturi)    
   yep (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:33)

   Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui MarianPConstantin

   :) ce credeai ca a aparut din neant ca exponentul inventivitatii in capitalism ?
  • +8 (8 voturi)    
   da (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:41)

   sfinxuldinbucegi [utilizator] i-a raspuns lui MarianPConstantin

   Da, el in persoana. Atunci avea o camera si are probe grele care l-au propulsat. Cica ar avea o inregistrare cu iliescu vorbind despre manipularea cu teroristii in decembrie.
  • +7 (9 voturi)    
   In sfarsit, se face lumina... (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:46)

   strelka [utilizator] i-a raspuns lui MarianPConstantin

   Sa speram ca vor ajunge acolo unde merita fiecare....
  • +5 (7 voturi)    
   Evident. (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:52)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui MarianPConstantin

   De ce credeti ca a primit conducerea PROTV ? Spaga de la PROTV, ca postul sa fie lasat in pace in RO. Si i s-a permis sa ia spaga pentru serviciile facute ticalosilor care au dat lovitura de stat. Altfel o incasa altcineva din grupul de tradatori prorusi.
  • +5 (7 voturi)    
   Nu (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:00)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui MarianPConstantin

   E ăla cu Securitatea și kaghebeul infiltrat la ProTV,
 • +7 (9 voturi)    
  am trait sa o vad si pe asta (Vineri, 23 decembrie 2016, 15:53)

  Coco Whistle [utilizator]

  multumim parchetului. acum psd ca ramasita a acelorasi criminali trebuie scos in afara legii si toti simpatizantii, membrii fosti sau actuali trebuiesc sa nu mai ocupe functii publice ptr 27 ani ptr ca spalarea creierului e ireversibila. dar cine ne mai da timpul nostru inapoi?
 • +5 (7 voturi)    
  chapeau..... (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:02)

  demaGOGU [utilizator]

  ...santa klaus exista!
 • +8 (10 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:09)

  [anonim]

 • +9 (11 voturi)    
  Ce am vazut eu atunci: (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:09)

  Ciobanul Bucur [utilizator]

  Am mers in Piata Universitatii din curiozitate, in ziua sosirii minerilor, sa vad ce se intampla.
  Dintre multele aspecte vazute in acea zi, le mentionez pe urmatorele:
  1. Un tanar isi manifesta dezaprobarea pentru venirea minerilor, in discutii cu cine era dispus sa-l asculte, inclusiv cu mine, pe trotuarul din fata Palatului Sutu (pe atunci Muzeul de istorie a Buc.). In imediata apropiere erau 4 civili care discutau intre ei destul de incet, nu intelegeam ce vorbeau. La un moment dat, unul dintre cei patru face un semn discret unui miner din apropiere si-i spune ceva in soapta. Minerul ia de mana un alt miner si ambii il insfaca pe tanarul respectiv si il introduc intr-o duba parcata in fata Spitalului Coltea.
  2. Ma aflam pe trotuarul din fata Universitatii. Dintr-o data, un grup de mineri se reped la un tanar care statea linistit, impreuna cu o fata, si incep sa-l loveasca. Mai multe femei din apropiere incep sa tipe, intreband ce au cu el, la care unul dintre minerii atacatori spune ca tanarul e inarmat. L-au bagat tot intr-o duba. Cineva din apropiere zicea ca, probabil, l-au recunoscut ca a participat la protesele din Piata.
  3. Ma aflam pe Calea Victoriei, la intersectia cu Str. Eforie (asa cred ca se numeste). Apare o masina a politiei cu doi politisti, iar pe banca din spate o femeie. Masina nu mai poate inainta din cauza celor care asistau la eenimente, ca
  • +4 (4 voturi)    
   dA (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:35)

   Babilou [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

   Dl. Bucur, astept continuarea povestirii..... eu nu eram in tara, eram la Coppa del Mondo '90, catigasem un bilet la tombola organizata de BTT cu 25 de lei pentru a participa acolo.... o rusine imensa pe noi acolo, si prin schimbarea cu 180 de grade a modului in care eram priviti noi romanii..... Autobuzul s-a intors in Ro pe jumatate gol.... multi au decis sa ramana acolo si sa ceara azil politic (se mai putea cere pe vremea aia).....
 • +2 (4 voturi)    
  bulau (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:17)

  Stapanu [utilizator]

  viager!
 • +5 (7 voturi)    
  Asa cadou de Craciun (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:20)

  Ursuletul de Plus [utilizator]

  n-am primit de la Revolutie.
 • +5 (7 voturi)    
  si totusi Romania (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:28)

  oopinie [utilizator]

  Poate ca Totusi, Romania are o sansa de vindecare! Speranta este acum in tineri, in constructia de caractere prin memorie si constiinta.
 • +5 (7 voturi)    
  Istoria nu o mai putem shimba, (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:32)

  talos [utilizator]

  mortii nu-i mai putem intoarce din groapa, macar putina lumina si dreptate sa se faca vis a vis de evenimentele din '89-90.
 • +2 (4 voturi)    
  da bravo, in sfarsit (Vineri, 23 decembrie 2016, 16:36)

  Adrian_1234 [utilizator]

  din pacate nu vor face puscarie ca sunt batrani si o iau cu suspendare dar bine macar daca se declara public, da astia au tras ... sa se termine naibii cu nebunia cu teroristii ...
  • +5 (5 voturi)    
   De ce sa nu faca puscarie ? (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:30)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

   Am vazut nazist de 90 de ani condamnati. Acelasi cap de acuzare : crime impotriva umanitatii.
 • -9 (11 voturi)    
  parchetul militar (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:03)

  Take [utilizator]

  a deschis dosarul ungurului care l-a omorat pe Mihai Viteazu.
 • +3 (7 voturi)    
  Nu fiti naivi (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:33)

  batmanss [utilizator]

  adevarul il vom afla(daca il vom afla, poate doar vom presupune) doar dupa moartea lor. Chiar si ei au fost marionete in slujba sistemului creat de ruși.
 • -3 (3 voturi)    
  Mos Craciun a venit devreme (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:37)

  vidra [utilizator]

  Cu dedicatie: https://www.youtube.com/watch?v=2eiQ4sLsC00
 • -10 (14 voturi)    
  Nu m-ar deranja (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:44)

  Nyk1 [utilizator]

  Dar să-i judece și pe iluștrii țărăniști și liberali care au privatizat pe nimic bogățiile țării și industria ei, transformând România în pură piață de desfacere pentru Occident. Ei sunt cel puțin la fel de responsabili pentru situația în care ne aflăm acum.
  • +6 (6 voturi)    
   Tu ce-ai baut? (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:59)

   KostasP [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

   Ia spune-ne numele taranistilor si liberalilor aia care au vandut tara, paparuda ce esti.
 • +5 (7 voturi)    
  Ce veste.... (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:49)

  Sati [utilizator]

  Ce-ai facut nea Nelule & co ? Ca pute a parnaie.
 • +7 (9 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:52)

  [anonim]

 • +11 (13 voturi)    
  hai ca se poate... (Vineri, 23 decembrie 2016, 17:55)

  astronaut [utilizator]

  sa-i vedem pe tradatori de neam si de tara pe cei care au fost in stare sa declanseze ''razboiul ''roman contra roman in propria tara ! CU CE DIFERA ACTIUNEA LUI CEUSESCU FATA DE ACTIUNEA ASTORA , raspuns cu nimic , acelasi ''genocid'' , numai ca pe primul l-au impuscat iar EI se apara in justitie !!
 • +6 (10 voturi)    
  Tuturor Tovarasilor le urez: (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:02)

  Observatory [utilizator]

  LA MULTI ANI !
 • +3 (7 voturi)    
  Iliescu, in "sfarsit". (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:08)

  harapalb [utilizator]

  Sper sa nu dureze mult!
 • +3 (7 voturi)    
  O CE VESTE MINUNATĂ !!!!!!!!!!!! (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:10)

  grimis [utilizator]

  Sărbători fericite toaş",aşa s-a călit oţelul !
 • +6 (8 voturi)    
  mineriade (Vineri, 23 decembrie 2016, 18:42)

  codrean [utilizator]

  Foarte bine dar de ce nu se incepe cu primele mineriade, din ianuarie 1990 ?
 • +2 (2 voturi)    
  About time .... (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:09)

  za-k [utilizator]

  WTF took so long? :)
 • +2 (2 voturi)    
  ...ce-mi place... (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:19)

  Observatore [utilizator]

  ... poza lui zimbarescu ....
  ... noroc cu urechi ca altfel ar merge zimbetul jur 'imprejur ...
 • +2 (4 voturi)    
  Va mai amintiti ? (Vineri, 23 decembrie 2016, 21:35)

  adrian88000 [utilizator]

  " Dreptate, ochii plansi vor sa te vada !"
 • -7 (9 voturi)    
  comunisti (Vineri, 23 decembrie 2016, 22:16)

  randunica [utilizator]

  un popor de tanpiti,credeti ca ceva se schimba mentalitatea unui popor de lingai si betivi care asa sant din tata an fiu.poate peste 25 de ani santem un popor de milogi cu imnu de sluga .beti mancati si bucurativa ca de la anu ancepeti toti sa faceti politica!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • +3 (3 voturi)    
   Comment sters de user (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 10:39)

   MarianPConstantin [anonim] i-a raspuns lui randunica

 • +5 (7 voturi)    
  un pic (Vineri, 23 decembrie 2016, 22:29)

  inxs [utilizator]

  prea tarziu
 • +3 (3 voturi)    
  Poporul e condamnatul... (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 1:47)

  contest [anonim]

  Romanii, nu "agenturili" i-au ales pe acesti fosti conducatori.
  Le-a convenit...
  Popor ca mamaliga ce explodeaza...
 • +1 (1 vot)    
  Mai (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 4:12)

  raducutu [utilizator]

  Bine târziu decât niciodata...comunismul in România nu va fi niciodata eradicat, din pãcate...
 • +1 (1 vot)    
  iesiti in strada sa continuam ce am inceput (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 10:13)

  drop [utilizator]

  iesiti si blocati sediu psd din kiseleff
 • -4 (4 voturi)    
  Urmeza Ciorbea, Constantinescu, etc. ? (Sâmbătă, 24 decembrie 2016, 11:40)

  tontu [utilizator]

  Asa fratilor sa-i bagam pe toti in puscarie! Si ce daca Mihai Viteazul, Stefan cel Mare sau Iancu de Hunedoara au murit de mult, puteti sa-i condamnati "post mortem"...


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by