Incendiul izbucnit, joi dimineata, intr-o magazie din Portul Constanta, in urma caruia o persoana a fost ranita usor, a fost stins, pompierii anuntand ca au scos din cladire doua butelii cu GPL si ca acoperisul a ars pe o suprafata de 30 de metri patrati, informeaza News.ro. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea au anuntat ca incendiul izbucnit joi dimineata la o magazie din Portul Constanta a fost stins dupa o interventie de aproximativ o ora.

Potrivit pompierilor, a ars o suprafata de 30 de metri patrati din acoperisul cladirii, din interior fiind scoase doua butelii cu GPL.

Deocamdata, pompierii nu au stabilit ce a provocat incendiul si nici cine este proprietarul magaziei care a luat foc.

Potrivit reprezentantilor reprezentantilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, joi dimineata, la un incendiu izbucnit la o magazie din Portul Constanta, la fata locului deplasandu-se doua autospeciale de la detasamentul din port.

Un barbat a fost ranit usor in incendiu, suferind arsuri pe fata si maini si a primit ingrijiri medicale din partea unui echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta.