Agentia Nationala de Integritate informeaza ca Hudita Cristina, fost manager al Centrului de Evaluare si Tratament al Toxicodependentilor pentru Tineri "Sfantul Stelian" este acuzata de incompatibilitate si fals in declaratii.

ANI afirma ca a constatat faptul ca HUDITA CRISTINA s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 01 aprilie 2011 - 23 noiembrie 2015, intrucat a detinut simultan functia de manager al Centrului si functia de medic primar in cadrul D&C Med Com S.R.L..

"De asemenea, in perioadele 01 aprilie 2011 29 iulie 2015 si 01 aprilie 2011 - 11 noiembrie 2015, concomitent cu detinerea functiei de manager al Centrului de Evaluare si Tratament al Toxicodependentilor pentru Tineri 'Sfantul Stelian' a exercitat calitatile de administrator in cadrul S.C. D&C Med Com S.R.L. si in cadrul C.M.C. Second Life S.R.L.

Mai mult decat atat, HUDITA CRISTINA a obtinut in perioada 2011-2015 venituri din activitati independente (cabinet medical individual) in cuantum de 291.391 Lei. (...)

Totodata, intrucat persoana evaluata nu a mentionat in declaratia de interese din anul 2015 calitatile detinute in cadrul societatilor comerciale (asociat si administrator in cadrul S.C. D&C Med Com S.R.L. si C.M.C. Second Life S.R.L.), Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, Bucuresti, in vederea verificarii indiciilor privind savarsirea de catre HUDITA CRISTINA a infractiunii de fals in declaratii, prevazuta de art. 326 din Codul Penal al Romaniei. (...)

Persoana evaluata a fost informata despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. HUDITA CRISTINA a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare", afirma ANI intr-un comunicat de presa