Regia Autonoma de Transport Bucuresti lanseaza o tombola pentru posesorii de abonamente lunare nominale, tragerea la sorti urmand sa aiba loc in luna ianuarie, cand vor fi puse in joc o mie de locuri la spectacole de teatru si circ, precum si cursuri gratuite de limba germana pentru adulti si copii, anunta News.ro.

Astfel, incepand cu luna decembrie 2016, detinatorii de abonamente lunare nominale se vor putea inscrie pe site-ul RATB la o tragere la sorti pentru luna ianuarie 2017, in urma careia vor putea primi o invitatie pentru doua persoane la un spectacol de teatru, circ sau la cursuri gratuite de limbi straine. La prima tragere la sorti, vor fi puse in joc 1.000 de locuri la spectacole la teatru, circ, precum si cursuri gratuite de limba germana pentru adulti si copii (oferite de Casa de cultura Friedrich Schiller), anunta RATB.

Pentru a castiga o astfel de invitatie, detinatorul unui card ACTIV nominal, incarcat cu abonament lunar, trebuie sa acceseze site-ul www.ratb.ro, la adresa de internet http://ratb.ro/inscrie_cultural.php si sa completeze, pana la 24 decembrie 2016, la ora 24.00, datele necesare pentru inscriere.

Tombola are loc urmare a unui parteneriat incheiat intre RATB si Primaria Muncipiului Bucuresti.

"Parteneriatul incheiat intre RATB si PMB are ca scop cresterea interesului cetatenilor Capitalei pentru actele de cultura oferite de municipalitate si, totodata, fidelizarea detinatorilor de abonamente RATB. RATB urmareste cresterea calitatii serviciilor oferite si isi reafirma atasamentul fata de calatori", precizeaza RATB.