Optsprezece persoane au fost ranite, luni seara, intr-un accident petrecut in localitatea Curcani, din judetul Calarasi, in urma caruia un microbuz s-a rasturnat dupa ce s-a ciocnit cu un autoturism in care erau patru persoane, potrivit News.ro.

Patru dintre raniti au fost transportati la Spitalele "Bagdasar Arseni" si Municipal, din Capitala, iar alte 14 persoane ranite in accident au fost duse la spitalul din Oltenita, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, Ovidiu Tataranu.

Tataranu a declarat ca traficul rutier in zona accidentului a fost intrerupt si ca la fata locului au fost deplasate echipaje de jandarmi, pompieri si politisti, acestia din urma facand cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Sursa citata a precizat ca patru dintre raniti au fost transportati la Spitalul bucurestean "Bagdasar Arseni" si la Spitalul Municipal, din Capitala, alte 14 persoane ranite fiind duse la spitalul din Oltenita.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, in momentul accidentului in microbuz se aflau 19 persoane, iar in autoturismul cu care acesta s-a ciocnit erau patru persoane.

Accidentul s-a petrecut pe drumul national 4, in dreptul localitatii Curcani, din judetul Calarasi, iar in urma acestuia un microbuz s-a rasturnat dupa ce s-a ciocnit cu un autoturism in care erau patru persoane. La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale de la SMURD si Serviciul Judetean de Ambulanta Calarasi, fiind activat planul rosu de interventie.

Initial, reprezentantii ISU Calarasi comunicasera ca echipajele medicale au acordat ingrijiri unui numar de doisprezece raniti din microbuz si altor doi raniti din autoturismul implicat in acident.

"Toti cei raniti sunt constienti, nu sunt victime decedate, din primele evaluari doi dintre raniti par a fi mai grav", declara reprezentantul ISU Calarasi.