Circulatia tramvaielor a fost reluata, luni dupa-amiaza, dupa aproximativ trei ore si jumatate, intre Calea Dudesti si Soseaua Iancului. Tramvaiele nu au circult pe acest tronson in urma accidentului produs la intersectia Soseaua Mihai Bravu cu strada Baba Novac, unde un tramvai a intrat intr-un autobuz, patru calatori fiind raniti, informeaza News.ro.

Accident in zona Mihai BravuFoto: Waze

In urma accidentului, a fost blocata circulatia tramvaielor 1, care circula intre Calea Dudesti si Soseaua Iancului. De asemenea, nu au circulat nici troleibuzele liniilor 70 si 79.

Circulatia tramvaielor a fost blocata pe sensul spre Bucur Obor, iar traficul rutier a fost deviat, nemaifiind permisa traversarea soselei Mihai Bravu dinspre strada Baba Novac spre strada Dristor.

Purtatorul de cuvant al RATB, Constantin Tobescu, a declarat ca regia de transport a infiintat o linie naveta de autobuz, care a preluat calatorii de pe tronsonul pe care nu au circulat tramvaiele. De asemenea, a fost prelungit traseul autobuzelor liniei 634 de la Baba Novac, unde s-a produs accidentul, pana la Bucur Obor.

Accidentul a avut loc in jurul orei 12.00, cand un tramvai a sarit de pe sine, pe Soseaua Mihai Bravu, la intersectia cu strada Baba Novac, dupa ce a intrat intr-un autobuz, patru calatori fiind raniti. Informatiile furnizate de Brigada Rutiera a Capitalei aratau ca vatmanul tramvaiului, care circula spre Bucur Obor, a intrat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului si a lovit autobuzul, apoi a sarit de pe sine.

In urma accidentului, patru calatori au fost raniti, trei dintre acestia fiind dusi la spital.