Alin Petrache, noul director interimar al CSM Bucuresti spune intr-un interviu pentruAdevarulca vrea ca acesta sa devina cel mai important club din Romania si afirma ca exista varianta preluarii Rapidului sau Sportului Studentesc pentru sectia de fotbal.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Avem insa un stadion foarte mare si frumos, de care nu putem beneficia, pentru ca nu avem echipa. De aceea, am decis sa ne dezvoltam si pe aceasta ramura. CSM Bucuresti va avea echipa de fotbal, cu grupe de copiii si juniori, dar si cu echipa de seniori", a declarat fostul sef al Comitetului Olimpic Roman.

"Deocamdata asteptam aprobarea primarului Gabriela Firea si a celor din Consiliul Local. Cand se va da verde, vom vedea ce solutie alegem. Nu e asa greu de facut acest proiect", a afirmat conducatorul CSM.

"Sunt doua cluburi in Bucuresti cu o mare traditie care se zbat in mediocritate. Vorbim de Sportul Studentesc si de Rapid. Doua cluburi de traditie, cu palmares frumos, iar in cazul Rapidului si cu o galerie fantastica. Aceste cluburi au si grupe de copii si juniori, care functioneaza asa cum pot. Putem prelua una dintre ele, pentru a o ridica la nivelul la care ar trebui sa fie", a adaugat el.

In ce priveste intregul club sportiv, el a sustinut ca se doreste ca acesta sa devina in cel mai scurt timp cel mai important din capitala si in 3-4 ani cel mai mare din Romania.

"Acum avem in jur de 1.400 de sportivi legitimati. E vorba despre copii, juniori si seniori. In patru ani vreau sa ajungem la peste 15.000 de legitimati, adica aproape 1 % din populatia Bucurestiului sa fie legata de CSM", a spus Petrache in interviul pentru Adevarul.