Barbatul de 28 de ani din Timisoara care in data de 2 decembrie a impuscat mortal doi barbati si a ranit alti doi in localitatea doljeana Palilula (unde locuia impreuna cu sotia sa, dar fara forme legale), dupa care s-a sinucis cu una dintre arme, ar fi urmat un tratament psihiatric in Germania, iar anchetatorii sustin ca episodul violent din urma cu trei zile a fost unul spontan si ca acesta nu ar fi planuit sa impuste persoanele cu care avusese o disputa verbala, transmite Agerpres.

"Agresorul este cunoscut cu anumite probleme psihice pentru care ar fi urmat in Germania un tratament psihiatric. Episodul violent din 2 decembrie a.c. a fost unul spontan. Acesta nu a planuit sa impuste persoanele cu care a avut o disputa verbala generata de faptul ca agresorul ar fi blocat o ulita pe care nu se putea trece cu tractorul. Pe numele acestuia nu existau alte plangeri", a declarat, luni, presei procurorul de caz.

Documentele medicale din Germania, unde fusese tratat agresorul, au fost inmanate anchetatorilor de catre sotia acestuia, care este medic rezident, si urmeaza sa fie traduse.

Oamenii legii care ancheteaza cele doua crime si sinuciderea din localitatea doljeana Palilula au gasit in casa in care locuia criminalul peste 1.000 de cartuse si 15 arme modificate si nemodificate, precum si echipamente de turnat gloante si casetat cartuse.