Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 12:15, traficul rutier era intens pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers catre Bucuresti. Se circula in coloana de la iesirea din Predeal pana la intrarea in Busteni, in dreptul statiunii Sinaia si pe tronsonul Posada - Comarnic.

Un echipaj de politie care actioneaza in zona Darste, la iesirea din Brasov catre Bucuresti, le recomanda conducatorilor auto sa foloseasca ruta alternativa DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti. Si pe acest drum circulatia s-a intensificat, dar nu au aparut, pana in acest moment, probleme de trafic.

S-a ingreunat circulatia si pe DN73A Rasnov - Predeal, la intersectia cu DN1. De aceea, amintim ca in Bucuresti se poate ajunge din zona Bran-Moieciu circuland pe ruta DN73 Brasov - Valea Mare-Pravat, DN72A Valea Mare-Pravat - Targoviste, DN71 Targoviste - Baldana, DN7 Baldana - Bucuresti.

Numarul de autovehicule a inceput sa creasca si pe DN7 Sibiu - Ramnicu-Valcea - Pitesti. Cu viteza ceva mai redusa se circula in zonele Talmaciu (judetul Sibiu) si Cozia (judetul Valcea).

Politia recomanda conducatorilor auto sa adapteze viteza in functie de conditiile meteo-rutiere, sa mareasca distanta in mers si sa nu se angajeze in depasirea coloanelor de autovehicule.