Administratia Prezidentiala achita costurile pentru furnizarea energiei electrice doar pentru un spatiu de 7 mp, inchiriat pentru utilizarea acestuia de catre SPP, contorizat separat, in incinta unui teren din Sibiu si nicidecum pentru toate imobilele aflate la adresa respectiva, afirma Cotroceniul intr-o precizare de presa.

Ractia oficiala vine dupa ce Evenimentul zilei a scris ca Administratia Prezidentiala cumpara energie electrica de un milion de euro pentru Palatul Cotroceni si pentru o vila din Sibiu.

"Dupa cum rezulta din documentatia publica aferenta licitatiei, totalul estimat pentru punctul de consum, in suprafata de 7 mp, localizat in Municipiul Sibiu, strada Spartacus, nr. 9, este de 24 MWh din totalul estimat de 8224 MWh pentru intreaga perioada a acordului cadru solicitat de Administratia Prezidentiala", transmite Cotroceniul.

"Locatia care figureaza in documentatia aferenta licitatiei deschise pentru furnizarea de energie electrica, in suprafata de 7 mp din terenul situat in Municipiul Sibiu, str. Spartacus, nr. 9, este inchiriata de Administratia Prezidentiala pentru amplasarea unei cabine modulare de paza utilizate de Serviciul de Protectie si Paza, pentru indeplinirea atributiilor acestei institutii", mai informeaza Administratia Prezidentiala.