Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat pentru loviri si alte violente de catre de politistii din Ilfov, care s-au autosesizat in unor imagini difuzate in presa in care edilul este surprins cand ar agresa un barbat, transmite News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Surse din Politie au declarat, pentru News.ro, ca politistii Serviciul de Ordine Publica din Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov s-au autosesizat si au deschis un dosar penal, pe care l-au trimis deja Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea, pentru a fi inregistrat.

Bogdan Dinulescu, barbatul care ar fi fost lovit de Florentin Pandele, a fost chemat la audieri, la sediul IPJ Ilfov, unde va putea sa formuleze o plangere.

Anchetatorii au precizat ca, in cazul in care Dinulescu va face reclamatie, va fi chemat pentru declaratii si primarul Florentin Pandele.

Realitatea TV a prezentat, luni seara, o inregistrare fara sonorin care o persoana este agresata pe proprietatea sa de catre o alta persoana, care pare a fi primarul Voluntariului, Florentin Pandele. Victima din imagini, Bogdan Dinulescu, a declarat telefonic ca Pandele l-a agresat fizic si verbal pentru ca a fost la Arcul de Triumf ca sa protesteze fata de Gabriela Firea.