Un barbat care a cazut intr-o rapa adanca de 30 de metri, pe Transfagarasan, dupa ce s-a dezechilibrat fiind in stare avansata de ebrietate, a fost recuperat de catre salvamontistii din Arges si dus la spital. Acesta a suferit mai multe traumatisme, transmite News.ro.

Directorul Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, a declarat, pentru News.ro, ca salvatorii montani de la cota 2.000 au fost solicitati sa intervina duminica dimineata pentru scoaterea unui barbat care a cazut de pe drumul Transfagarasan intr-o rapa adanca de aproximativ 30 de metri.

Incidentul s-a produs la 30 de kilometri de barajul Vidraru.

Barbatul, care facea parte dintr-un grup, a iesit din masina, s-a indreptat catre marginea soselei si a cazut in gol, fara sa se mai poata ridica. Echipajele medicale de la SMURD si Serviciul de Ambulanta Arges, chemate la fata locului, nu au putut ajunge la el, in aceste conditii cerand sprijinul salvamontistilor.

Barbatul, dezbracat pana la brau si in stare avansata de ebrietate, a fost scos din prapastie de salvamontisti, preluat de echipajele medicale si dus la spitalul din orasul Curtea de Arges.

"Avea luxatii, traumatisme, nu se putea ridica si nu putea merge singur, insa a avut noroc fiindca o astfel de cadere i-ar fi putut fi fatala", a spus Ion Sanduloiu.