Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca nu doreste sa comenteze in calitate de presedinte al Senatului decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu invita mai multi politicieni la receptia de 1 Decembrie, transmite Agerpres.

Calin Popescu TariceanuFoto: Agerpres

"Sa nu ma intrebati despre 1 decembrie si de Iohannis ca nu va raspund nimic, pe cuvant de onoare. (...) Am fost recent la un curs de media traning si ne-au invatat cum trebuie sa ne comportam la capcanele pe care ni le intindeti. Astazi suntem prea proaspeti, cu toate cunostintele bine asezate, incercati peste o saptamana ca s-ar putea sa mai uitam din ce ne-au predat instructorii', a raspuns co-presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu unei intrebari pe aceasta tema, la o conferinta de presa organizata dupa intalnirea liderilor acestei formatiuni cu sindicatele din educatie.

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca atat la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf cat si la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceninu au fost invitate "persoane cu probleme penale".

Afirmatia a fost facuta ca raspuns la o intrebare referitoare la Calin Popescu-Tariceanu, Liviu Dragnea si Victor Ponta.