Aproximativ 300 de oameni asteapta din nou, vineri dimineata, la cozi la sediul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera, coada intinzandu-se pe o distanta de 30-40 de metri, transmite Mediafax.

Coada la Directia Permise din PiperaFoto: Facebook / Mircea Dunka

"Trebuie sa venim de la prima ora, ca sa ajungem la timp la munca. Oricum ne-am invoit pentru cateva ore. Nu e normal sa stam la cozi, dar la noi asa a fost mereu si nu o sa se schimbe prea curand", a spus Adrian, unul dintre cei de la coada.

"Asteptam afara in frig si o sa mai asteptam si inauntru la ghiseu. Parerea mea este ca sunt prea putine ghisee, prea putini angajati pentru cati oameni vin aici zilnic", a declarat si Mircea.

Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, i-a chemat vineri pe prefectii de Bucuresti si Ilfov, dar si pe reprezentantii conducerii Directiei de Permise la sediul Ministerului de Interne, pentru o sedinta astfel incat sa fie gasite solutii imediate dupa ce joi sute de oameni au asteptat la cozi.

Tudorache, a declarat, pentru agentia de presa Mediafax, ca i-a chemat vineri, la sediul Ministerului de Interne, la discutii pe prefectul de Bucuresti, Paul Nicolae Petrovan, si pe cel de Ilfov, Adrian Petcu, dar si pe cei din conducerea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), pentru o sedinta astfel incat sa fie gasite solutii imediate pentru situatia de la directie.

Cozile de joi s-au intins pe sute de metri, fiind oameni care au fost nevoiti sa astepte inca de la miezul noptii.