Un barbat de 59 ani, unul dintre cei doi oameni ai strazii incendiati din razbunare pe 21 octombrie si care supravietuise, a murit joi la Spitalul de Urgenta din Galati, din cauza unor complicatii favorizate de arsurile suferite, anunta Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, Lucica Grigorica, barbatul suferea de afectiuni hepatice severe, avea sistemul imunitar profund afectat din cauza traiului pe strada, iar arsurile suferite in urma incendierii au favorizat aparitia unor complicatii.

Doi barbati, de 49 si respectiv 59 de ani, au fost adusi in stare grava pe 21 octombrie la Sectia de Arsi a Spitalului de Urgenta din Galati, dupa ce au fost incendiati in timpul noptii de un necunoscut.

Barbatul de 49 ani avea arsuri pe 70% din suprafata corpului si a fost transferat la Spitalul Floreasca, unde a murit dupa opt zile.

Agresorul, un galatean de 49 ani, este in arest preventiv si le-a declarat anchetatorilor ca le-a dat foc celor doi oameni ai strazii din razbunare, pentru ca ii furasera niste haine.