Sapte curse aeriene inregistreaza, joi dimineata, intarzieri si de aproape trei ore din cauza cetii de pe Aeroportul International Cluj, trei dintre acestea fiind curse care nu au aterizat, iar patru aeronave nu au putut decola spre destinatiile programate, anunta News.ro.

Reprezentantii Aeroportului International Cluj au anuntat ca doua curse Blue Air care au plecat din Iasi, respectiv Bucuresti, si care urmau sa aterizeze la orele 8.25 si 9.10, nu au reusit sa ajunga la destinatie din cauza cetii dense. Totodata, nici o cursa Tarom care trebuia sa ajunga la Cluj la ora 8.30 nu a putut ateriza.

Dintre acestea, cursa Blue Air care a plecat de la Bucuresti a fost redirectionata, la ora transmiterii acestei stiri, spre Sibiu.

Totodata, la plecari, patru zboruri au intarzieri din cauza cetii. Este vorba despre un zbor spre Timisoara al companiei Blue Air, care trebuia sa decoleze la ora 8.55, doua spre Viena, unul al Tarom si unul al Austrian Airlines care urmau sa plece la ora 8.55, precum si o cursa Blue Air spre Dublin, care nu a reusit sa plece la ora 10.00.

Judetul Cluj se afla sub atentionare cod galben de ceata pana la ora 13.00, vizibilitatea fiind local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.