Doua femei din Qatar au fost oprite pe o autostrada pariziana si jefuite de bunuri valorand peste 5 milioane de euro, acesta fiind doar ultimul caz dintr-un sir de jafuri care iau la tinta bogatii care viziteaza capitala franceza, scrieThe Guardian.

Jaf de 5 mil. euro pe o autostrada parizianaFoto: Captura YouTube

Femeile, avand peste 60 de ani, tocmai plecasera de pe aeroportul Le Bourget aflat la nord-est de Paris luni cand soferul Bentley-ului a fost fortat sa opreasca de doi barbati mascati care au folosit gaz lacrimogen contra ocupantilor masinii, a spus o sursa din politie.

Sursa a spus ca acestia au jefuit “tot ce era in masina: bijuterii, haine, bagaje”.

In octombrie, celebra vedeta TV americana Kim Kardashian a fost legata si jefuita sub amenintarea armei intr-un apartament din centrul Parisului.

Luna aceasta, Mallika Sherawat, o actrita de la Bollywood, a fost pocnita in fata si stropita cu gaz lacrimogen de trei barbati mascati intr-o zona de lux din Paris.

Atacul asupra femeilor din Qatar a avut loc pe un sector de autostrada ce duce dinspre Paris spre aeroporturile Charles de Gaulle si Le Bourget, zona care este adesea scena unor hold-up-uri ce vizeaza straini bogati in masini de lux, unii dintre ei ducand mari sume de bani.

Hotii profita adesea de blocajele de trafic de langa tunelul Landy pentru jafuri.

Luna trecuta, un taxi ce il transporta pe directorul executiv al unui lant francez de mobila a fost jefuit dupa ce a plecat din Le Bourget, aeroport folosit adesea pentru zboruri private. Hotii au plecat cu o prada de circa 100.000 de euro.

O colectionara de arta coreeana a fost tinta unui jaf similar anul trecut in tunelul Landy, atacatorii luand bijuterii Chanel de 4 milioane de euro din masina ei.