Charisma Business Suite este un sistem software integrat dedicat administrarii operationale a unei corporatii sau a unui IMM, gestionarii relatiei acestora cu angajatii, clientii sau partenerii si care asigura legatura directa intre activitatea de back-office si cea de front-office a firmei.

Charisma Business SuiteFoto: Total Soft

Sistemul software integrat Charisma Business Suite este structurat pe trei niveluri.

In "LEVEL 1. CORE" sunt dispuse aplicatii care sustin procese universale in companie, managementul resurselor materiale, financiare si umane si in care regasim modulele CHARISMA ERP CORE (Contabilitate, Financiar, Achizitii, Stocuri si altele), CHARISMA HCM CORE (cu module cum ar fi Adimistrare Resurse Umane, Salarizare, Pontaj, Talent Management si altele).

Pe "LEVEL 2. INDUSTRY SPECIFIC" utilizatorii beneficiaza de aplicatii specifice unei industrii - Leasing, Credit, Retail, Distributie, Productie, Constructii, Agricultura, Medical, Servicii, Energie.

Sistemul software integrat Charisma Business Suite dispune pe "LEVEL 3. EXTENDED" de aplicatii care administreaza relatia cu angajatii, clientii, furnizorii si partenerii - CRM, Mobilitate, Document Management, Business Intelligence, Portal Self Service, Achizitii & Cost Control, Intranet, eCommerce.

TotalSoft, producatorul sistemului software integrat Charisma Business Suite sustine afacerile clientilor sai, de peste 20 de ani, indiferent de domeniu si dimensiune, in 41 de tari si 4 continente. Tehnologia si inovatia TotalSoft au pozitionat compania ca furnizor de solutii software complete, standard la nivel de grup de companii.

Clientii Charisma Business Suite mai au la dispozitie doar cateva zile in care mai pot comanda unul sau mai multe produse din platforma si beneficia de gratuitati si preturi speciale - toate produsele promovate contin ansamblul de avantaje si functionalitati oferite de Microsoft Azure.

Pana pe 25 noiembrie, firmele pot alege sa achizitioneze Charisma CRM si vor beneficia, gratuit, de un site Self-Service precum si de CRM Mobile. Utilizatorii Charisma Business Suite care aleg sa adauge modulul Intranet si pe cel de Document Management la setul de module aflate deja in exploatare vor beneficia de preturi speciale in functie de numarul de utilizatori. Detalii pe site-ul promotiei, www.charisma.ro/campanii/oferte2016/.