Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suplimentat numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016 in acest weekend, pentru a veni astfel in sprijinul persoanelor interesate sa participe la acest eveniment, care are loc la Complexul Expozitional Romexpo, pana duminica, 20 noiembrie, au anuntat reprezentantii RATB, citati de News.ro.

Astfel, la solicitarea doamnei primar general Gabriela Firea, RATB a suplimentat numarul de vehicule care circula in zona Casa Presei, pentru zilele de sambata si duminica pe liniile 41, 105, 131, 331 si 335.

RATB afirma ca a luat aceasta decizie deoarece a dorit sa isi reafirme atasamentul fata de calatori si pentru ca doreste sa sustina evenimentele culturale din Capitala.

Targul International de Carte Gaudeamus se desfasoara in perioada 16-20 noiembrie la pavilionul Central Romexpo. Peste 850 de evenimente au fost anuntate la aceasta editie.

Invitatul de onoare al editiei 2016 este China, prezenta la targ cu un stand reprezentativ pentru literatura chineza contemporana si cu un program dens de evenimente, dedicate profesionistilor de pe piata cartii si publicului.

Televiziunea Romana este partener al Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, inintiat si organizat de Radio Romania.