Criminalul care a evadat marti de la Sectia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie Sapoca, condamnat pentru omor, a fost gasit mort vineri in spatele unor case de vacanta din localitatea buzoiana Mierea, anunta Agerpres. Barbatul condamnat in urma cu 8 ani fusese dat marti in urmarire nationala.

Barbatul si-a ucis mama in urma cu 8 ani si a fost trimis intr-un spital de psihiatrie, dupa ce judecatorii au decis ca nu a comis fapta cu discernamant.

Incepand de marti, IPJ Buzau a instituit filtre in localitatile din jurul spitalului si a efectuat cercetari cu efective sporite folosind caini, precum si o drona.

Barbatul in varsta de 53 de ani evadase marti din sectia de la Ojasca a Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca.

Inspectoratul Judetean de Jandarmi Buzau a anuntat joi ca cainele Pin, din rasa ciobanesc german, in varsta de patru ani, apartinand Inspectoratului Judetean de Jandarmi Buzau, este autorul depistarii criminalului evadat marti de la Sectia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca, anunta un comunicat al IJJ Buzau transmis vineri.

Potrivit purtatorului de cuvant al IJJ Buzau, lt. Georgiana Naziru, "cainele este la Jandarmi din 2012, iar barbatul evadat de la spitalul de psihiatrie a fost gasit de acesta intr-o zona impadurita supranumita Drumul Hotilor".