Vremea se va incalzi usor in vestul tarii si mai ales in zonele montane si submontane, in timp ce in restul teritoriului temperaturile vor fi in general comparabile cu cele din intervalul precedent si vor continua sa fie mai mici decat cele normale in a doua decada a lunii noiembrie, informeaza Mediafax citand ANM.

Joi

In tara

In vest, nord-vest si centru vor fi innorari si local precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie in zonele mai joase de relief si mixte la munte, iar in primele ore pe arii restranse va fi polei. In sud si in est, cu caracter local la inceputul zilei, dar pe spatii extinse noaptea se vor semnala ceata sau nebulozitate joasa, asociate izolat cu burnita astfel ca vor fi posibile depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 11 grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile Banatului; minimele termice vor fi cuprinse intre -6 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6...7 grade in Dealurile de Vest si pe litoral.

Bucuresti

Cerul va avea innorari temporare si se va semnala ceata in primele ore ale zilei, dar in special noaptea. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de 0...1 grad, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

Vineri

In tara

Valorile de temperatura vor fi in crestere in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere la deal si la munte, unde cerul va fi variabil. In restul zonelor, in special in primele ore ale zilei si noaptea, local va fi ceata sau nebulozitate joasa, ce pot fi asociate cu burnita. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, dar local si temporar si in Banat, in Moldova si pe litoral.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 15 grade, mai coborate in zonele cu ceata persistenta; minimele termice vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, mai mici in depresiuni, spre -6 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.