Vremea va fi luni deosebit de rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a zilei. In nordul, centrul, estul tarii si la munte cerul va fi mai mult noros si mai ales ziua, local, va ninge slab, informeaza meteorologii, potrivit Mediafax.

In tara

In restul teritoriului innorarile vor fi trecatoare si doar izolat vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu intensificari, indeosebi in prima parte a zilei, in regiunile estice, cu precadere in Moldova, unde la rafala se vor depasi viteze de 55...60 km/h, si la munte, unde pe creste va sufla cu peste 90 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali. Spre dimineata, in regiunile intracarpatice, izolat, se va forma ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dimineata si din nou seara si in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -2 grade.

Marti

Valorile termice, in special cele nocturne, se vor situa cu mult sub cele climatologic specifice acestei date si vor caracteriza o vreme deosebit de rece la nivelul intregii tari. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile sudice, estice si la munte, unde doar pe arii restranse va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in jumatatea de sud a Moldovei, estul Munteniei si Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 7 grade, iar cele minime, in general, intre -12 si -2 grade, cu cele mai scazute valori in depresiuni. Pe spatii mici, in special in zonele joase din nord si centru, va fi ceata.