Mai multe incidente au avut loc duminica, la Arad, intre galeriile UTA Batrana Doamna - Poli Timisoara, un tanar de 28 de ani din Brasov ajungand la Spitaul Clinic Judetean de Urgenta Arad cu fractura craniana, transmite Mediafax.

Efectivele din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile din Timisoara impreuna cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad si din cadrul Politiei Municipiului Arad au asigurat ordinea si siguranta publica pe timpul deplasarii galeriei timisorene de la Gara pana la stadionul Motorul din Arad.

Intre suporterii celor doua echipe au existat batai, aplanate rapid de catre jandarmi. Un tanar de 28 de ani din judetul Brasov a ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad cu rani la cap, fractura craniana,

in urma meciului dintre UTA si Poli, care are loc duminica la Arad. Unii martori sustin ca barbatul ar fi fost batut de catre jandarmi, in vreme ce jandarmii neaga acest lucru si spun ca barbatul se afla chiar in afara

permietrului de siguranta. Si tanarul a declarat la spital ca nu stie cine l-a lovit.

"Ajungand in apropierea stadionului, dispozitivul de ordine a oprit galeria timisoreana deoarece la cateva sute de metri mai in fata a fost observata o persoana de sex masculin care era cazuta pe jos in mijlocul soselei pe Calea Timisorii. A fost solicitat Serviciul de Ambulanta. Victima se afla vizibil sub influenta bauturilor alcoolice. Este domiciliata in municipiul Brasov si este in varsta de 28 de ani. Dupa ce a fost ridicat din mijlocul soselei de catre ambulanta, barbatului i s-a acordat primul ajutor, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad. De mentionat ca victima nu se afla in perimetrul de siguranta format de catre jandarmii Gruparii Mobile din Timisoara", a declarat purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoaara, plutonier major Nicolae Bocanca.

Cateva sute de suporteri ai Poli Timisoara au venit la Arad, cu toate ca organizatorii le-au oferit 90 de bilete. Cei care nu au reusit sa intre pe teren au fost grupati de catre jandarmi pe o strada din apropierea stadionului Motorul, unde are loc meciul, in asteptarea finalizarii partidei, urmand sa fie escortati de jandarmi la Gara Mare pentru a se intoarce la Timisoara.