Politistii au retinut sapte suporteri, doi polonezi si cinci romani, in urma mai multor incidente care au avut loc, vineri seara, inaintea meciului de fotbal dintre echipele Romaniei si Poloniei, transmite Agerpres.

UPDATE 12.18Cei sapte suporteri retinuti au primit control judiciar din partea anchetatorilor. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, cetatenii polonezi se pot intoarce in tara lor, insa nu mai au voie sa participe la competitii sportive, iar cand va fi nevoie, acestia vor trebui sa vina in fata organelor de ancheta din tara noastra.

Potrivit lui Ghebaur, in urma unui incident care a avut loc in zona bulevardului Basarabia, opt suporteri polonezi au fost condusi la Sectia 9 Politie, dintre care doi au fost retinuti pentru incaierare.

Aceeasi sursa mentioneaza ca, in urma altui incident petrecut in zona Iancului, au fost dusi la sectie sase suporteri romani dinte care cinci au fost retinuti pentru incaierare.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a mai precizat ca nu au existat incidente intre suporterii romani si polonezi, in ambele cazuri fiind vorba de incaierari intre sustinatorii aceleiasi reprezentative.

Un numar de 12 suporteri polonezi si cinci suporteri romani au fost condusi la sectiile de politie, vineri seara, in urma incidentelor de la meciul de fotbal dintre Romania si Polonia.

Potrivit biroului de presa al Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, organele de ordine au constatat sase infractiuni si 12 contraventii vineri seara, cu ocazia partidei de fotbal.

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Poloniei cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci presarat cu incidente, in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018