Joi, valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului in majoritatea regiunilor, informeaza Mediafax citand ANM.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, mixte in zona de munte si ploi, la nivel local ziua in sud-est si est, iar noaptea in jumatatea de vest a tarii si doar pe suprafete restranse in restul teritoriului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, precum si, mai ales in cursul zilei si in Dobrogea si Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in Moldova si in depresiuni si 13 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -5 si 8 grade.

La Bucuresti, cerul va avea innorari temporare si, mai ales in a doua parte a intervalului, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 4 grade.

Vineri, valorile termice vor fi apropiate de cele normale la aceasta data, in jumatatea de sud si mai scazute, in cea de nord. In cursul zilei, cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii slabe, mixte in Maramures si in zona de munte si ploi, local in sud-est si izolat in rest. Noaptea, innorarile vor cuprinde cea mai mare parte a tarii si vor predomina ploile, pe arii extinse in Banat si Oltenia, local in Muntenia si Transilvania si izolat in celelalte regiuni.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari noaptea in vest si sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in depresiuni si 14 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -3 si 7 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre -6 grade.