Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui au demarat cercetari, dupa ce o tanara de 24 de ani din Irlanda a ajuns, marti seara, la Spitalul Judetean de Urgenta, ea acuzand ca a fost batuta, agresata sexual si aruncata de la etajul I al unui bloc de catre prietenul ei, un barbat din Vaslui.

UPDATE Ulterior ea a renuntat la acuzatii. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Vaslui, Loredana David, ea si barbatul indicat initial ca agresor nu au putut fi audiati decat in cursul zilei de miercuri, deoarece se aflau in stare avansata de ebrietate. 'Tanara a fost audiata in prezenta unui interpret si afirma ca nu a fost victima vreunei infractiuni', a declarat Lorena David. (Agerpres)

Femeia este din Irlanda si s-a stabilit in Vaslui in urma cu cateva luni, iar marti seara ea a ajuns in spital sub influenta bauturilor alcoolice si cu multiple contuzii.

'Atat victima, cat si persoana indicata ca fiind agresor urmeaza sa fie audiate in cursul zilei de miercuri, avand in vedere ca aseara se aflau in stare avansata de ebrietate', a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Loredana David.

Tanara a ramas internata in spitalul vasluian, pentru mai multe investigatii.

'Pacienta a fost adusa de ambulanta, policontuzionata prin cadere de la inaltime. A declarat ca a fost aruncata de la primul etaj al unui imobil de catre prieten, dupa ce a fost violata si agresata fizic. Prezinta fractura de antebrat si un traumatism de coloana cervicala care necesita investigatii computer tomograf', a declarat dr. Carmena Piseru, din cadrul Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Vaslui.