Fostul premier Victor Ponta a declarat, marti, intrebat de plangerea care il vizeaza in cazul Colectiv, ca daca el e vinovat de mortii din clubul bucurestean, atunci si Dacian Ciolos este vinovat de moartea celor care au murit pe autostrada duminica, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Atunci inseamna ca si domnul Ciolos este vinovat de moartea celor care au murit pe autostrada duminica. Eu am demisionat, mi-am asumat raspunderea politica, ma rog, asa cum a fost atunci. Restul lucrurilor le va decide justitia, dar as vrea sa nu facem politica din moartea unor oameni. Nu faceti politica din moartea unor oameni ca o sa ii aveti pe constiinta", a declarat Victor Ponta, la iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Parintii a doi tineri decedati in incendiul din clubul Colectiv, Eugen Iancu si Jean Chelba, au depus, marti dimineata, la Parchetul General plangeri penale pe numele fostului premier Victor Ponta, al sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, si al fostului ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu.