11 raniti in carambolul produs pe Autostrada Soarelui au fost transportati, pana la momentul transmiterii stirii, la Spitalul Floreasca din Capitala, patru victime au ajuns la Spitalul Pantelimon, iar alte cinci, la Spitalul Bagdasar-Arseni, au declarat reprezentanti ai spitalelor pentru Mediafax. Potrivit Digi24, doi copii raniti in accident au fost transportati la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Accident in lant pe A2Foto: Facebook - Florin Vladescu

Reprezentanti ai spitalelor Pantelimon si Bagdasar-Arseni au declarat, pentru agentia de presa citata, ca 11 raniti in carambolul produs pe Autostrada Soarelui au fost transportati, pana la momentul transmiterii stirii, la Spitalul Floreasca din Capitala, patru victime au ajuns la Spitalul Pantelimon, iar alte cinci primesc ingrijiri la Spitalul Bagdasar-Arseni.

In total, 60 de victime au rezultat in urma accidentului in lant de pe Autostrada Soarelui, dintre care trei persoane au decedat, 41 au fost ranite, iar 16 nu au avut nicio leziune si au refuzat transportul la spital, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Calarasi, Ovidiu Tataranu.

In prima faza, 15 raniti au fost transportati la spitalul din Lehliu, o parte dintre acestia urmand a fi redirectionati catre unitati medicale din Capitala. Noua persoane erau incarcerate in momentul in care salvatorii au ajuns la locul accidentului, potrivit ISU Calarasi.