Trei persoane au fost ranite, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac, pe Bulevardul Ghencea din Capitala, a declarat, pentru News.ro, Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov.

Trei oameni au fost raniti, dintre care doi grav, in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de joi spre vineri, pe Bulevardul Ghencea din Bucuresti.

Masina de teren in care se aflau cele trei persoane, un BMW X5, a izbit violent un copac de pe marginea drumului. Toti cei trei ocupanti ai autoturismului au fost raniti, unul dintre ei fiind incarcerat, a declarat, pentru News.ro, Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU - Bucuresti Ilfov.

"Unul dintre raniti era pe picioare, constient, ceilalti doi erau in stare mai grava", a spus Daniel Vasule, care a adaugat ca victimele au fost transportate la spital, pentru a primi ingrijiri medicale.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, precum si o autospeciala de stingere, a precizat Daniel Vasile.