Politistii de frontiera timiseni au descoperit un copil in varsta de numai o luna, ascuns intr-un microbuz, acoperit cu o patura, de catre parintii acestuia, care intentionau sa il scoata ilegal din Romania pentru ca nu avea documente de calatorie.

In data de 29.10.2016, la ora 00.20, in Punctul de Trecere Cenad s-au prezentat pentru a iesi din tara, sapte persoane, patru barbati si trei femei, calatorind cu un microbuz marca Volkswagen inmatriculat in Bulgaria, informeaza Politia de Frontiera.

La controlul efectuat asupra autoturismului politistii de frontiera au descoperit ascuns deasupra unui bagaj, aflat intre doua persoane de pe scaunele din spate, un copil acoperit cu o patura.

La cercetari s-a stabilit ca minorul, in varsta de numai 1 luna, era insotit de parintii sai, cetatenii romani Camelia si Dorel V., care au declarat ca l-au ascuns pe acesta deoarece doreau sa ajunga in Italia si nu au avut timpul necesar pentru a-i face documente de calatorie.

Politistii de frontiera au intrerupt calatoria persoanelor in cauza si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la trecerea frauduloasa a frontierei de stat si complicitate la tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat.