Vremea va fi rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 5 grade in Moldova si 13 grade in Crisana si vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor situa intre -5 grade in depresiuni si 8 grade in sudul Banatului, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

JOI

IN TARA

Cerul va fi mai mult noros in partea de sud-vest a tarii, unde mai ales ziua, local va ploua in general slab cantitativ. In restul tarii, innorarile vor fi temporare, iar ploile izolate. La munte, cu precadere in Carpatii Meridionali se vor semnala precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar in cursul zilei si in partea de sud-est a teritoriului. Pe arii restranse in nord si centru si izolat in rest se va semnala bruma, iar pe spatii mici in zonele joase de relief va fi ceata.

LA BUCURESTI:

Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. Vor fi innorari temporare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima de 3...5 grade.

VINERI

IN TARA

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 12 grade, iar cele minime intre -3 si 4 grade. In cursul zilei, innorarile vor fi mai persistente in sud si partial in centru, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burnita, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Seara si noaptea, treptat nebulozitatea se va accentua in nordul tarii, unde local va ploua. La munte, dar posibil spre sfarsitul intervalului si in Maramures, nord-estul Transilvaniei si dealurile subcarpatice ale Moldovei precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe litoral si mai sustinute, in cursul noptii, la munte. Vor fi conditii de bruma, iar in zonele joase de relief, mai ales dimineata, izolat se va semnala ceata.