Politistii din Dambovita, cu sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale din cadrul IGPR, efectueaza, luni dimineata, 30 de perchezitii, la domiciliile unor persoane banuite de comiterea de infractiuni economice, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dambovita, citat de Agerpres.

UPDATE 12.32 ''In urma perchezitiilor desfasurate in aceasta dimineata, politistii au descoperit la domiciliile banuitilor 14.816 litri de alcool, 91.100 litri de resturi provenite din distilarea materiei prime pentru producerea alcoolului, 25.400 lei, 11 instalatii artizanale destinate fabricarii bauturilor alcoolice, mai multe documente si inscrisuri'', se arata intr-un alt comunicat IPJ Dambovita. Tot la perchezitii au fost gasite arme de vanatoare care nu erau asigurate corespunzator.

La perchezitii au participat 189 de politisti de investigare a criminalitatii economice si de la actiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi fabricat bauturi alcoolice in afara antrepozitului fiscal, pe care le-ar fi comercializat catre diverse persoane fizice si juridice din judetul Dambovita, obtinand venituri ilegale.

In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii de infractiuni prevazute de Codul Fiscal.