Doi oameni fara adapost, care dormeau pe strada, au fost incendiati noaptea trecuta de o persoana necunoscuta la Galati, anunta Europa Fm. Una dintre victime este in stare foarte grava, avand arsuri pe 70% din suprafata corpului. Politia si Parchetul din Galati au deschis dosar penal pentru tentativa de omor calificat si il cauta pe autorul faptei.

In zona exista cateva camere de supraveghere, iar politistii au ridicat imaginile, in speranta ca il vor putea identifica pe agresor.

Incidentul s-a produs in zona blocurilor A din Micro 16, zona in care cei doi oameni ai strazii se adaposteau de multa vreme. Ei aveau un adapost improvizat sub cerul liber, unde dormeau in fiecare noapte.

In jurul orei 3:00 s-a inregistrat un apel la 112 care anunta un incendiu cu victime langa bloc.

In momentul in care ambulanta a ajuns la locul incendiului, una dintre cele doua victime ardea ca o torta, iar cealalta avea flacari pe picioare. Ambii raniti au fost transportati in stare grava la Spitalul de Urgenta din Galati.

Unul dintre barbatii incendiati are arsuri pe 70% din suprafata corpului, medicii fiind rezervati in privinta sanselor de supravietuire, iar celalalt are arsuri grave pe picioare, insa viata sa nu este pusa in pericol.