Un politist de frontiera din Timisoara a fost prins in flagrant, luni seara, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in timp ce primea, printr-un intermediar, 7.000 de euro mita de la un politist cercetat intr-un dosar la DIICOT Timisoara. Dupa audieri la sediul DNA Timisoara, politistul de frontiera a fost retinut, fiind dus in arestul IPJ Timis, relateaza News.ro.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, flagrantul a avut loc intr-o benzinarie din municipiul Timisoara, politistul de frontiera fiind surprins cand primea 7.000 de euro care reprezenta o ultima transa dinr-o suma totala de 13.000 de euro pe care o solicitase unui politist cercetat inr-un dosar al DIICOT Timisoara.

Politistul de frontiera a primit banii printr-un intermediar si ii solicitase pentru a amana rezolvarea dosarului de la DIICOT in care politistul, denuntator in acest caz, era cercetat, fiind implicat intr-o retea de falsificare si plasare de valuta contrafacuta.

Politistul de frontiera care a primit mita a fost dus la audieri la sediul DNA Timisoara, iar la final a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus in aresul IPJ Timis.

Acesta este acuzat de luare de mita, trafic de influenta si divulgarea de informatii care nu sunt destinate publicului.