DN25 Galati - Tecuci este inchis si duminica intre localitatile Sendreni si Hanu Conachi, din cauza apei acumulate de carosabil, in timp ce pe alte drumuri exista restrictii, in timp ce traficul feroviar este intrerupt intre statiile Seica Mare si Copsa Mica din judetul Sibiu.

Potrivit Centrului Infotrafic, citat de Mediafax, din cauza apei acumulate pe carosabil, DN25 Galati - Tecuci este inchis si duminica intre localitatile galatene Sendreni si Hanu Conachi.

Ruta ocolitoare pentru ambele sensuri este DN25A Hanu Conachi - Fundeni - Nanesti, DN23 Nanesti - Muchea - intersectie cu DN2B (Braila), DN2B(E87) intersectie cu DN23 - intersectie cu DN25 (Sendreni), DN25 Sendreni - Galati.

Centrul Infotrafic aminteste ca DN67C-Transalpina a fost inchis din data de 8 octombrie intre Ranca si Obarsia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 - 59+800, din cauza zapezii si a vantului puternic.

Totodata, pe DN7C-Transfagarasan anvelopele de iarna sunt obligatorii.

In judetul Buzau, pe DN10 Buzau - Brasov, din cauza lucrarilor care se executa la viaductul Stanca Teherau, in zona Siriu circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone ramane restrictionata. Este instituita si restrictie de viteza de 10 kilometri pe ora.

Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzau - Ploiesti, DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele, DN1 Sacele - Brasov.

In judetul Arges, pana in data de 15 noiembrie 2016, pe DN7 Pitesti - Ramnicu-Valcea, intre kilometrii 128 si 134, pe raza comunei Draganu, se fac lucrari de decopertare si asfaltare, iar traficul rutier se desfasoara pe o banda, alternativ, fiind dirijat de piloti de circulatie.

In judetul Sibiu, traficul rutier se desfasoara pe o banda, alternativ, pe DN7 Sibiu - Ramnicu Valcea, in zona Turnu Spart, intre localitatile Boita si Lazaret, din cauza unor lucrari care se fac la podul peste paraul Meghis. Aici se formeaza des coloane de masini.

Tot pe Valea Oltului, pe DN7, in judetul Valcea, pana in data de 1 decembrie, pentru a se permite executarea lucrarilor de consolidare a viaductului Carligu Mic, circulatia rutiera se desfasoara restrictionat, pe o banda, alternativ, pe toata lungimea viaductului. Si aici se formeaza adesea coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vanatori (judetul Mures) - Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 10 tone, din cauza unui podet avariat de o viitura.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitura, in judetul Suceava, traficul greu este restrictionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldovitei - Ciumarna.

In judetul Constanta, in perioada 12 septembrie - 30 noiembrie, circulatia rutiera pe podul de la Agigea este inchisa total, pentru toate categoriile de vehicule, in vederea executiei si finalizarii lucrarilor de reabilitare a acestuia.

Potrivit Sectiei Regionale de Politie Transporturi Brasov, intre statiile de cale ferata Seica Mare si Copsa Mica, judetul Sibiu, traficul feroviar este intrerupt din cauza unor lucrari de modernizare a infrastructurii. Calatorii sunt transbordati intre cele doua statii de cale ferata.