Din cauza apei acumulate pe carosabil, DN25 Galati - Tecuci este inchis pe tronsonul kilometric 31+200 - 68+197, intre localitatile galatene Sendreni si Hanu Conachi. Ruta ocolitoare (pentru ambele sesuri) este DN25A Hanu Conachi - Fundeni - Nanesti, DN23 Nanesti - Muchea - intersectie cu DN2B (Braila), DN2B(E87) intersectie cu DN23 - intersectie cu DN25 (Sendreni), DN25 Sendreni - Galati.

Amintim ca, din pricina conditiilor meteorologice nefavorabile (zapada si vant puternic), DN67C-Transalpina a fost inchis (din data de 8 octombrie) intre Ranca si Obarsia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 - 59+800.

DN7C-Transfagarasan a fost deszapezit pe intreg tronsonul. Dar, pentru a circula pe acest drum, anvelopele de iarna sunt obligatorii.

In judetul Buzau, pe DN10 Buzau - Brasov, din cauza lucrarilor care se executa la viaductul Stanca Teherau, in zona Siriu (kilometrii 85+534-86+948), circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone ramane restrictionata. Este instituita si restrictie de viteza de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzau - Ploiesti, DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele, DN1 Sacele - Brasov.

In judetul Arges, pana in data de 15 noiembrie 2016, pe DN7 Pitesti - Ramnicu-Valcea, intre kilometrii 128 si 134, pe raza comunei Draganu, se efectueaza lucrari de decopertare si asfaltare, iar traficul rutier se desfasoara pe o banda, alternativ, fiind dirijat de piloti de circulatie.

In judetul Sibiu, traficul rutier se desfasoara pe o banda, alternativ, pe DN7 Sibiu - Ramnicu Valcea, in zona Turnu Spart (intre localitatile Boita si Lazaret), din cauza unor lucrari care se executa la podul peste paraul Meghis. In acest punct apar frecvent probleme de fluenta a circulatiei auto.

Tot pe Valea Oltului, pe DN7, in judetul Valcea, pana in data de 1 decembrie 2016, pentru a se permite executarea lucrarilor de consolidare a viaductului Carligu Mic, circulatia rutiera se desfasoara restrictionat, pe o banda, alternativ (pe toata lungimea viaductului). Si in acest loc se formeaza adesea coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vanatori (judetul Mures) - Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 10 tone, din cauza unui podet avariat de o viitura.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitura, in judetul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone) este restrictionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldovitei - Ciumarna (intre kilometrii 23 si 27).

In judetul Constanta, in perioada 12 septembrie 2016 - 30 noiembrie 2016, circulatia rutiera pe podul de la Agigea (pe DN39, km 8+988) este inchisa total, pentru toate categoriile de vehicule, in vederea executiei si finalizarii lucrarilor de reabilitare a acestuia.