O persoana a decedat, iar alte doua au fost ranite, joi seara, intr-un accident produs pe DN 1, dupa ce autoturismul in care acestea se aflau a izbit un cap de pod si s-a rasturnat in afara partii carosabile, anunta Agerpres.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Marian Popescu, a precizat ca o masina care circula pe DN 1 catre Brasov a lovit un cap de pod si s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului, accidentul avand loc la km 92, in zona Campina.

Impactul a fost atat de violent, incat autoturismul a fost distrus in totalitate, echipajele aflate la fata locului nereusind deocamdata sa stabileasca ce marca este.

Doua persoane au ramas prinse intre fiarele contorsionate, una dintre acestea, un barbat de 47 de ani, pierzandu-si viata, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloe.

Potrivit acesteia, cealalta persoana incarcerata, o tanara de 20 de ani, a fost scoasa din masina, fiind constienta.

De asemenea, un alt barbat care se afla in autoturism a fost ranit, el fiind constient, a mai spus Vasiloae.

Deocamdata nu se cunoaste cauza producerii accidentului, ea urmand a fi stabilita in urma cercetarilor la fata locului, a precizat Marian Popescu.