31 de persoane, printre care trei copii, au fost evacuate dintr-un bloc de locuinte din Timisoara, joi, in urma unui incendiu izbucnit pe holul cladirii de la o tigara aprinsa, anunta Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Banat" al judetului Timis, s-a intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, o ambulanta SMURD si 14 ofiteri pentru lichidarea incendiului izbucnit pe holul unui bloc de locuinte din Timisoara.

28 de adulti si trei copii au fost evacuati. Pentru ca a rezultat foarte mult fum in urma incendiului, o persoana a suferit o intoxicatie usoara, dar a refuzat sa fie transportata la spital.

Reprezentantii ISU Banat spun ca incendiul ar fi izbucnit, cel mai probabil, de la o tigara aprinsa pe hol, in zona fiind descoperite mai multe resturi de tigari.

"Reamintim faptul ca fumatul in spatiile publice neamenajate in acest scop este interzis, fiind sanctionat de legislatia in vigoare, iar in urma incendiilor de acest fel pot rezulta pagube materiale importante si chiar pierderi de vieti omenesti", transmite ISU Banat.